Tirsdagens tip til (knuste) kammerjunker

Ingen sommer uden koldskål. Og ingen koldskål uden kammerjunker. Hvis du spørger mig. Og hvis du spørger mig, smagte vejret ret meget af sommer i weekend, og jeg blev godt sulten. Derfor: et håbefuldt indlæg om, at sommeren snart kommer for at blive, og sommerens favorit herhjemme; koldskål med kammerjunker.

Helt ærlig, så har vi for længst skudt sæsonen igang herhjemme. Det var jo så godt vejr lige op til påsken, så de første liter er blevet indtaget her på adressen. Jeg ved, at kammerjunker kan splitte vandene; for enten er man til hele kammerjunker, eller også er man til dem knuste. Det er ikke det største spørgsmål i verdenshistorien, og vi skal da heller ikke blive uvenner over det, men jeg kan lige så godt bekende kulør; i min optik skal kammerjunker altid være knuste i koldskålen. Så er det sagt 😉

Derfor: er du til knuste kammerjunker, som jeg, er her tirsdagens tip:

  • Knus kammerjunkere ved at tage en stak (2-4 stk.) kammerjunker i et burgergreb med den ene hånd (nærmere bestemt mellem pege-/langfinger og tommelfinger). Hvis du er højrehåndet, tages burgergrebet med højre hånd. Placér stakken (med fingrene omkring) i håndfladen af den modsatte hånd, og klem til med ‘burgergrebsfingrene’. På den måde vil alle kammerjunkerne knuse (hinanden).

Børstes hænderne derefter over skålen med koldskål, går ikke en krumme til spilde. Og kammerjunkerne knuses altså også uden at krummerne flyver ud over det hele. Samtidig (og bedst af alt, måske) knuses de mange kammerjunker effektivt ved hjælp af denne metode,, så koldskålen så hurtigt som muligt kan nydes.
Med knuste kammerjunker.

(Visited 98 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *