Tirsdagens tip til at undgå forkølelsessår

Ikke det mest sexy emne, I know. Men jeg har så længe jeg kan huske lidt af forkølelsessår. Og måske der også sidder nogen på den anden side af skærmen, som lider af det samme, og som dagens tip kunne hjælp? I så fald er dét den sløje titel værd. Faktisk kan jeg ikke huske, ikke at have været plaget af forkølelsessår. Jeg må være blevet smittet som barn. Særligt i de koldere måneder har sårene plaget mig, og udbruddene er ofte opstået med den dårligst tænkelige timing. Lige indtil jeg fik et tip. Et tip som har gjort, at der nu går år mellem at jeg får de udbrud, som jeg ellers havde med meget jævne mellemrum.

Tippet er enkelt og ligetil;

Brug læbepomade med solfaktor for at undgå forkølelsessår.

Helt generelt hjælper det at holde de udsatte læber fugtede af læbepomade, men specielt SPF-faktoren skulle medvirke til, at forkølelsessår holdes for døren. Efter at have oplevet effekten ejer jeg nærmest ikke en læbepomade uden SPF (!) I de mørke måneder forebygger denne type læbepomade forkølelsessår og i de lysere måneder beskytter de også mod solstik på læberne. Dobbelt win.

Som et ekstra tip til tippet, kan jeg tilføje at Elisabeth Arden (og måske også andre, som jeg ikke kender til?) laver læbepomader med farve OG solfaktor. Jeg har før skrevet om min favoritfarve her. Men mange mærker leverer en variant af læbepomaden med tilsat solfaktor.

Rigtig god tirsdag til jer derude!

Må den være fyldt med lunt efterårsvejr og meget få forkølelsessår 😉

Kærligst S

(Visited 20 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *