Inspiration til en (multifunktionel) sommergarderobe

Jeg er simpelthen ret meget på bar bund i forhold til sommertøj. Bar bund som i, at jeg kommer til at gå med numsen bar ret ofte, hvis ikke jeg får hentet et par ekstra sager ind til garderoben. Det viser sig, at det meste af mit sommertøj de seneste tre år har været tilpasset min gravide krop. Hvilket egentlig ikke er så mærkeligt, når man tænker på, at jeg faktisk har været gravid to af de tre sidste somre. Ha. Resten af mit tøj fra før babys røg i Marie Kondo-svinget. Så vidt jeg husker, fordi slidt mere eller mindre op.

Der findes en usædvanlig glæde ved at bruge tøj i bund. Et par af mit barns bukser er netop blevet slidt op i sting og stof, og det gør mig faktisk helt stolt. Derfor har jeg særligt øje på sommersager, som kan kombineres og bruges i forskellige sammenhænge og med for skellige funktioner. Foruden de dér perfekte par denimshorts, som jeg spejder efter hver onsdag og lørdag, når jeg besøger sommerloppemarkedet i Vig. Jeg ønsker mig ikke en stor garderobe, men en garderobe, som kan kombineres på kryds og tværs, og som har en kvalitet over sig, som kan holde i mange sæsoner.

Her er, hvad jeg har et særligt godt øje til:

  1. Denne fine badedragt fra Underprotection kan virkelig noget simpelt og fint i mønster og farve, synes jeg. Brugen af badedragte som bodystockings og toppe har jeg været fan af siden før jeg mødte min mand. Faktisk smed jeg mine første to bodystockings til recycling fordi de var slidt op dér hvor mine jeans ramte dem på maven. Her til sommer er det dog ekstra oplagt at hoppe i en badedragt som top, så jeg altid er klar til at hoppe i bølgen.
  2. Løse, vidde bukser – her i silke fra H&M – er derimod noget jeg for nylig er blevet forfalden til. Jeg synes altså, at det dér swung de vidde bukser har, gør noget helt særligt for følelsen af at gå med bukser. Derudover føles de meget mere luftige.. Fordi de er det? Derudover fungerer de ret optimalt til under en kjole, måtte det danske sommervejr trække i en lidt mere kølig grøft.
  3. En læbepomade med farve og SPF fra Clinique gør sig både til hverdag og til fest, hvis du spørger mig. Jeg har altid min med på ferie, fordi den får en strandtur til at føles ekstra festlig. Og så har jeg den også klar til, hvis vi spiser ude og solen skinner. Jeg drømmer om at udvidde med farven Honey.
  4. Disse espadrillos fra Mango ser simpelthen så bløde og behagelige ud. Og hvad bedre til en sommerafslapning end noget som (tilsyneladende) er så blødt som hjemmesko, og som går til stranden så vel som en finere kjole, hvis man skal ud?
  5. En robe eller kimono, er simpelthen så multifunktionelt, som det næsten kan blive. Jeg brugte i al fald de mange funktioner som argument for, at denne sag var på min ønskeseddel i efteråret. Denne sommerlige udgave ville jeg bruge både som morgenkåbe, som badekåbe, som kjole og som kimono udover noget andet på de koldere dage. Altså, hvor jeg synes at den er pæn!
  6. En enkel spaghettistropkjole kan også det meste for mig. I sig selv er den enkel, fin og lige til at hoppe i. Er det koldere i vejret, kan den komme ud over eller ned i et par bukser, og er det lidt koldere endnu, kan den kombineres med en langærmettrøje, som tages på indenunder.

Hvad er jeres garderobefavortitter til sommeren?

(Visited 2 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *