Det grålige vejr giver mig lyst til lunere retter. Mens jeg de sidste måneder har haft evigt lyst til friske salater og frisk pasta, ja, så har jeg nu en higen efter simreretter med lidt stærkere smage som chili, ingefær og hvidløg..
Og dét fik mig til at tænke på, at jeg da vist aldrig har fortalt om det ULTIMATIVE hvidløgstrick.
Måske kender I det i forvejen, men hvis ikke, så kan jeg simpelthen ikke være bekendt at holde på det. For det virker. Helt igennem! Jeg har testet og afprøvet det på egen krop (og endda blindtestet mine nærmeste).
Her kommer altså tirsdagens tip:
- Hvis du vil slippe for hvidløgsånde, så spis frisk persille!
Tricket er med andre ord, at man indtager persillen efter at man har indtaget hvidløg. Det giver nok sig selv? Men den friske krydderurt ‘overdøver’ altså den ellers ret så gennemtrængende hvidløgslugt med en frisk og næsten mint’et duft 🙂
Selv tak – til jer og jeres nære 😉
Kærligst S
Husk, at du er velkommen til at følge mig på Instagram eller Bloglovin’, hvis du har lyst.
Skriv et svar