Som det fremgik både af mit indlæg i går, så er påsken på én eller anden måde kommet bag på mig.
Det er svært at forstå, hvordan det gik til. Jeg mener, jeg elsker højtider og jeg ser altid frem til, at min mand har ferie, fordi han er væk så lange dage i hverdagen. Og her er vi så. Han har ferie. Det er påskeferie. (Ikke helt for mig endnu, men snart, men det hænger vi os ikke så meget i.) Og i dag er dagen for årets første julefrokost. PÅSKEFROKOST. Haha. Det var det dér med, at det kom bag på mig, ikke?
Dog har jeg haft flere påskeplaner i kikkerten siden… jul, faktisk. Jeg elsker traditioner (og traditionsfyldt oppyntning). Heriblandt har jeg længe haft på tegnebrættet, at ville dele inspiration til, hvordan påskebordet kan dækkes. Jeg har samlet inspirationen gennem noget tid, og hvilken anden dag er bedre at gøre det på end i dag? Den dag vi begiver os til årets første påskefrokost.. Jeg håber ikke, at det er for sent, men at I har mulighed for at nyde godt af noget af inspirationen? Eller er I mon, som mig, ikke helt nået til dét stadiet, hvor det er jer der holder påskefrokosten? Sådan er det (lidt endnu) i vores familier. Vi er endnu ikke hosts. Men hvis jeg skulle bidrage med noget, ville jeg elske (blandt andet) at stå for oppyntingen. No doubt! Måske jeg egentlig skulle fedte mig ind et sted, bare for at få afløb for et par idéer?
Her kommer de idéer jeg helst selv ville prøve af denne påske:
Hønen…
Kilde: Stijlbloem
Tænk, at tage en så fin naturlig fjer og kombinere med en prikket version samt en lille farverig blomst. Det giver sådan et fint lag-på-lag-udtryk. Og så giver det påskekyllingen en plads ved påskebordet også ?
… eller ægget?
Kilde: Staying close to home
Ligesom det er et lille twist at pynte med fjer i stedet for kyllinger, er det også twistet at anvende æggeskaller til andet end pustede æg på afskårne grene. Her er grenene placeret som bordløber, og æggeskallerne er halveret, så der kan stå små blomster i. At sætte æggebakkerne direkte på bordet er altså også noget der går direkte i ind hos mig ?
Den enkelte…
Kilde: Hometalk
Jeg synes at ideen med et æg som bordkort (ved et enkelt forbogstav) er virkelig fin og simpel. Tulipaner og grønt på servietten går man altså heller aldrig rigtig galt i byen med.
DIY’en
Kilde: Martha Stewart
Vil du gerne udfordres lidt ekstra på DIY-fronten er her hjemmelavede mosæg. ALTSÅ, jeg synes de er flotte! På linket ovenfor kan du endda finde en udførlig guide! Go for it, if you like ?
Har I mon mange påskefrokostplaner?
Skriv et svar