Weekend Mode

Weekenden står for døren, og den har været længe ventet. Ret beset føler jeg næsten ikke, at jeg er kommet op i gear i denne weekend. Men jeg tror primært at årsagen er, dén jeg skrev om i går: At jeg først rigtig er ved at lande i en ‘barsel’ i klassisk forstand nu.. Jeg øver mig i at embrace min nedsatte effektivitet og lidt langsommere tempo. For jeg er hjemme med yngstemanden, så er weekenden noget helt helt andet, når alle fire er samlet herhjemme. Folk med børn (i flertal) vil særligt vide, at det dér med weekend ikke altid er nede i gear. Så på den måde er det måske meget godt, at den forgangne uge har været næsten weekend-agtig for min del. Vores weekendprogram er dog noget nær perfekt i min bog. Tid til chill, tid til date, tid til venner og så en enkelt fest 🙂 Jeg glæder mig faktisk mere til denne weekend end jeg har glædet mig til en weekend længe.

For nogle uger siden lavede jeg et par indlæg med visuel inspiration til weekenden, og jeg blev selv i ret godt humør af den proces, det var at lave indlæggene. Derfor har jeg simpelthen gjort det igen. For hvis ikke man skal gentage noget der gør én glad, hvad er så værd at gentage?

Sådan her gad jeg godt at min weekend så ud:

Photo credit: 1) @amandalilholt 2) @nordiskstrik 3) @mariafranck 4) @witredesign 5) @giovelab 6) @mortilmernee

Strik, strik, og strik. Jeg iklæder mig med glæde strik disse dage, men ej, hvor jeg også har en ivrig strikkenål i min kurv i disse dage. (Lød det forkert? Haha.) Og de fine forskelligtformede, hvide rislamper.. dem drømmer jeg faktisk dagligt om for tiden. Måske det kunne være noget, jeg kunne implementere herhjemme en dag i fremtiden? Vi mangler pludseligt skåle herhjemme. Jeg tror det måske har noget med min klodsethed at gøre, og de blåhvide ovenfor måtte hellere end gerne flytte ind. Selvom jeg er umådelig glad for min evighedsbuket, så er der altså noget over friske blomster. Ét er sikkert: Får jeg en dag en have, skal den være fuld af farver og blomster <3

Rigtig god weekend til jer derude.

Kærligst S

Du er i øvrigt altid velkommen til også at følge mig på Bloglovin’ eller Instagram , hvis du har lyst til den slags 🙂

(Visited 3 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *