Weekend Mode

Det er weekend (!) Allerede… Fristes jeg til at sige. For med efterårsferien afsluttet i sidste weekend, føles det som om at weekend faktisk lige har været her. Nok fordi den var så lang og god, den ferie.. For en gangs skyld havde jeg god fart på af en fredag i går; jeg fik vasket tøj af flere omgange, foldet og hængt tøj op. Ryddet op, støvsuget, taget et bad, klaret et par mails OG hentet tidligt. Omend jeg gerne ville give mig selv al æren for min produktivitet, så er årsagen helt sikkert at finde hos hende min ældste. Hun er nemlig ved at blive kørt ind i børnehave, og jeg kan næsten ikke sidde stille, når hun er der alene. Det kribler og krabler i mig, og jeg kigger konstant på min telefon – tænk, hvis de ringer derfra? Men heldigvis skal jeg igen med hende i børnehave på mandag. Mens lillebror bliver passet. Den slags alenetid og indblik i hendes lille (store) verden glæder jeg mig til. Men indtil da håber jeg, at min weekend kommer til at se nogenlunde sådan her ud:

Photo credit: 1) Natsæt fra H&M 2) @coop_homeliving 3) @hanna_heino 4) @copenhagenwilderness 5) instagramprofilen @nana_ha 6) @jt_design 7) @the_name_is_angharad

Jeg håber, at weekenden vil være god og varm ved jer, jeres og os <3 

Kærligst Sarah


​Du er i øvrigt altid velkommen til også at følge mig på Bloglovin’ og Instagram ,
​hvis du har lyst til den slags.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *