Underholdning til de små pauser #3

Det er fredag. Og fordi vi er hjemme igen, som jeg skrev lidt om i går, betyder det for vores del også hverdag igen. Jeg forsøger dog ihærdigt at forlænge feriestemningen. Dén stemning der gør, at vi da naturligvis ‘bare lige’ bruger ekstra tid med familie og venner. Eller har ekstra kort betænkningstid på at tage på tur ud i det blå. Og så forsøger jeg ikke mindst at holde fast i ‘opladningstiden’. Tiden uden al for meget praktik, men ofte med en varm kop kaffe og lidt let(tere) underholdning. I virkelighede lader jeg også usandsynligt meget op ved at lave DIY’s og andet med mine hænder, men i dag skal det altså handle om den lidt mere stillesiddende type opladning – hermed et nyt indlæg om underholdningen til de små pauser:

  • De første kærester på DR – en dokuserie til alle os som mødte vores kærester i gymnasiet, eller bare til alle som blev forelskede i den periode. EJ, hvor er det sjovt, skørt og ungt at se på. Jeg har endnu ikke set alle afsnit, men jeg kommer simpelthen ikke udenom, det er jeg sikker på. Jeg skal bare liiiige tage det i bider, for jeg bliver også ført tilbage til alle de usikkerheder som der ligger i (den unge) kærlighedsbegyndelse. Mest af alt bliver jeg dog mindet om, hvor store ord man også kan sige til og om hinanden, selvom man er så ung og så ny i det hele. Og her med to børn, et par ringe på fingeren og et boliglån i bagagen med netop min gymnasiekærlighed, ja, så hepper jeg også lidt ekstra på de portrætterede par.
  • Grillspyd. Helt enkelt en sommerspise jeg havde glemt og har savnet. Så simpelt, så børnevenligt, så voksenvenligt, så nostalgisk. Så sommerligt. For nogle somre sider lavede jeg (med succes, hvis jeg selv skal sige det) en barbequemarinade som til forveksling mindede om denne fra Emma Martiny
  • Barselsprojektet mig og min mand imellem har været at se hele Game of Thrones. Vi klarede alle sæsoner og afsnit på godt og vel 1,5måned. Jeg indrømmer dog at falde en del i søvn i starten, men heldigvis havde jeg en god referent. Og tænk sig, lige derefter så jeg denne skøre artikel om indretning inspireret af netop GOT.
  • Julianna Zacharious. En god ven anbefalede mig hende, og hvis du har lidt samme smag i musik som mig, så tjek hende ud, hvor du tjekker musik ud. Jeg er fan. Særligt dette nummer har bidt mig lige i øregangen.
  • … Samle frø(stande). Hobbyen jeg ikke anede, at man kunne få sig, men som altså har groet på mig. I mit forsøg på at indrette lidt mere (grønt) i sommerhuset, fik jeg sagt til min svigerfamilie, om vi ikke kunne grave lidt planter op langs vejkanten og plante på vores egen grund. Jeg synes egentlig at det lød lidt forbryderagtigt og også som noget som formentlig ikke ville blive særlig succesfuldt. Min idé indskydelse bar dog frugt i den forstand, at jeg blev introduceret til begrebet at ‘samle frøstande’. Særligt valmuer. Åh, valmuer.
  • Anden sæson af Workin’ Moms er udgivet på Netflix, og tak til min søster for at minde mig derom. Jeg har allerede slugt de først 5 afsnit af denne sæson på én aften. Jeg vil sige, at det er en krydsning mellem en mødregruppe, Girls… måske? Se den bare selv 😉
  • Kan du godt lide at læse portrætter eller interviews, så vil jeg give en hel generel og hjertevarm anbefaling af Ud og Se’s månedlige portrætter. De får altid tiden til at stå lidt stille for mig, fordi de simpelthen skrives få fint og malerisk og ærligt. Jeg kan faktisk ikke anbefale dem nok. Hvis ikke du lige kommer forbi et tog, så kan alle portrætter læses online også. Her er eksempelvis det seneste om Danica Curcic.
  • Der er i øvrigt også en ny sæson af Papirhuset, som ligger og venter på mig (på Netflix). Jeg har måske nævnt den før – ligesom Workin’ Moms. Men er man til psykologisk spil, spænding og kærlighed i én godt skrevet serie, så er dette en god serie. Jeg synes, at denne er oplagt som en deleserie med én du har kær.
  • Sidst men ikke mindst har jeg en ambition om at plukke blomster, siv, græs, grene, hvadend flot jeg kommer på. Bare plukke, samle, plukke. Mens det stadig blomstrer. Mens det endnu er sommer.

Hvordan har I tænkt jer at sprede feriestemningen ud og slappe af i den sidste del af sommeren?

Kærligst S

Jeg i dag har taget det ret så bogstaveligt dét med at forlænge feriestemningen, ved at iklæde mig ferieuniformen; en lårkort (krøllet) denimkjole og en kaffekop klistret til min hånd. Her i øvrigt med Danica Curcic-portrættet, som jeg vil forsøge at nå at læse færdigt inden lillemanden vågner fra sin lur.

(Visited 9 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *