Ugens genudgivelse – inspiration til adventsgaveindpakning

Glædelig weekend! Glædelig december! Glædelig jul?

Denne weekend er helt særlig, synes jeg. På én og samme weekend får vi d. 1. december og 1. søndag i advent!

For lidt mere end et år siden pakkede jeg adventsgaver ind i god tid. I år har jeg hverken været i god tid eller pakket adventsgaver ind. Måske nogle af jer er i samme situation som mig i år? I dét tilfælde tænkte jeg, at det da kunne være, at I ville se med, hvad jeg gjorde sidste år?

Hermed ugens genudgivelse af et indlæg, som er lige omkring et år gammelt (d. 24. november 2017):

IDÉ TIL INDPAKNING AF ADVENTSGAVER

Hej igen!

Det var ikke længe jeg alligevel kunne holde mig væk, hva?

Ej, jeg har snydt lidt – i ægte tv-køkken-stil. Jeg sidder her torsdag aften og får fyret et par indlæg af, som jeg indstiller til at blive udgivet lidt spredt ud over de næste dage. Bare fordi jeg ikke kan lade være, og tror på at jeg lettere kan slappe af, hvis jeg får afløb for nogle af de ting jeg havde på tegnebrættet for bloggen samtidig 😁

Jeg vil egentlig bare kort vise jer, hvordan jeg har pakket mine adventsgaver ind. Måske nogle af jer har/kommer til at købe nogle adventsgaver på black friday?

Det eneste jeg har brugt er:

  • Enkelt (brunt) indpakningspapir
  • Dekorationstape (med mønster)
  • En saks

Sådan gjorde jeg:

  • Først og fremmest pakkede jeg gaverne ind i gavepapiret 🙊 😅
  • Dernæst satte jeg to stykker tape sammen som lys (jeg lavede både zig-zag-mønster og firkantet mønster ud af den type tape jeg havde liggende i skuffen).
  • Herefter tegnede jeg en sort streg som væge til lyset…
  • … og klippede et stykke tape i en lille flamme-form, som jeg placerede i forlængelse af vægen.

Jeg forestiller mig, at indpakningsidéen også kan bruges til julegaver. Måske tapen her kan være formet som en stjerne, et juletræ eller andet julet? ✨🌲

Gad vide hvad I skal bruge jeres weekend på?
Rigtig god (black)friday til jer!

(Visited 12 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *