Udendørsdrømme 🌱🌾🌿

Lige om larum drager vi i sommerhus. Og jeg glæder mig. Faktisk tror jeg, at jeg har glædet mig så meget hele ugen, at jeg har følt mig lidt mere klemt i vores lille lejlighed end sædvanlig. Jeg har sukket efter luft, lys, natur og ikke mindst at kunne ‘gøre noget ved’ sommerhuset. Og da jeg først fandt ud af, at grunden til min udendørslængsel var grunden til min klemthed, ja så gik jeg altså lidt amok med at planlægge og drømme om vores sommerhus’ udendørsareal. Sidste år glædede jeg mig – som i år – usigeligt til at skyde udendørs-sæsonen igang ved sommerhuset! ALTSÅ, hvor der er noget over at have direkte ind- og udgang med to små børn. Det er altså lidt noget andet end at have 100 trappetrin op til sin lejlighed, som vi har her på toppen af Nørrebro. Og eftersom forårsvejret er kommet og der stadig ikke er helt lukket op for vores lille land, tænker jeg, at jeg måske ikke var den eneste der går og drømmer om at stikke lidt af  og UUUD?

Her er en bid af mine udendørsdrømme:

Photo Source: 1) Hus & Hem 2) Little greenshed 3) Castle and Cubby 4) etsy 5) Solebich 6) my domain (bohemian modern treehouse)

Som du nok kan se, går mine drømme på at plante

.. gerne en masse farverigt og grønt i krukker, og skabe et ‘rum’ med dette. Det er helt sikkert de grønne drømme, jeg har flest af. Jeg har faktisk slet ikke kunne vente, så jeg er allerede gået i gang med at forspire både tomater og citronkerne herhjemme, som jeg nu har pakket sammen for at tage med til sommerhusland. Ja, og hvem ved – måske endda jeg får helt mod på et højbed?

Jeg drømmer dog også om at gøre lidt mere ud af børnenes udendørslegeområder

Lige nu har børnene en sandkasse i et hjørne, men idéen om et udendørs “mud kitchen”, som det kaldes på pinterest, synes jeg er virkelig virkelig fin! Eller måske en hule af en art. Hulen ovenfor er jo topmålet, meeeen jeg tror nu nok det er rimelig meget over mine håndværkerevner. Men drømme kan man altid, ikke?

Derudover drømmer jeg om læse- og strikkehjørner

Jeg har noget stof, jeg købte sidste år, som jeg håber at sy om til hynder og puder, og måske krydre det lidt kurvestole. Lyder det ikke som et udendørsrum, der indbyder til sommerhushygge med bøger og strikketøj? Og måske endda med en  uro i stil med den, jeg allerede har lavet, med muslingeskaller, som kan blæse lidt i den friske havluft? 💭

Hvad mon I drømmer om i den nye (hele tiden ændrede) hverdag?

Kærligst Sarah

(Visited 58 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *