To år og to uger med DIY’s

Det er to år og to uger siden, at første indlæg løb over skærmen her på mit lille domæne.
Jeg havde en idé om, at jeg ville dele en blanding af tanker og DIY’s. Men hvordan det skulle udforme sig, om jeg kunne finde ud af det, og om jeg syntes, at det var sjovt at dele ud her, det vidste jeg ikke.. Det anede jeg ikke. Jeg har – så længe jeg kan huske – forsøgt at lave ting selv. Men min store bekymring gik alligevel på, om jeg meget meget hurtigt ville løbe tør for idéer. Jeg vidste jo ikke, hvordan det hele ville løbe an, når først jeg havde trykket ‘udgiv’. To år og to uger senere (velsagtens en slags jubilæum i sig selv) har jeg (stadig) flere idéer i hovedet end på papiret. Min frygt for, at ‘kilden ville løbe tør’ blev gjort til skamme.

En del flere læsere er kommet til, siden jeg startede den op. Der skulle heller ikke meget til, for ingen læste med de første mange indlæg. Ud over de par veninder og min søster, som jeg havde fortalt om projektet 😉 Men. At så mange stadig læser de gamle DIY’s, ja, det er jeg blown away over! Jeg tager det på ingen måde for givet, at en eneste sjæl kigger med. OIJ, hvor det dog gør mig glad (og overordentligt overrasket), hver gang jeg tager mig sammen til at klikke ind på tallene og gang på gang ser, at I faktisk er derude. TAK for det!

Men tilbage til dét med, at I jo ikke alle sammen har været her hele tiden… Mon I der er stødt til efterhånden, egentlig er stødt på de lidt ældre DIY-indlæg herinde? Uanset hvad, så er der et par DIY’s, som bliver ved at hitte og blive kigget på. Og hvis ikke de skulle få lidt ekstra shine her til et jubilæum-ish, hvornår så?

Først og fremmest må jeg nævne puslebordskommoden. Simpelthen fordi den er så god, så praktisk og så enkel. Og så bliver jeg aldrig træt af på den måde at upcycle gamle møbler. I ‘virkeligheden’ er den dog blevet flyttet op i sommerhuset, fordi vi ikke længere har plads til den (nu pusler vi ovenpå noget så fancy som vaskemaskinen 😉 ), men det gør den ikke mere elskelig. Tænk, at den kan tjene os i begge vores ‘hjem’.

I sidste uge nævnte jeg vasketøjsposernemin instagram, fordi dé nok er den DIY, jeg bruger ubestridt aller mest! Hver dag, vi er hjemme, ryger noget ned i eller op ad dem. For mig er de den mest optimale vasketøjsløsning. Særligt på lidt plads, men faktisk uanset hvad.. For hvem gider egentlig at bruge gulvplads på noget så kedeligt som vasketøj?

Og apropos opbevaringsløsninger, så er vores slagbænk med pladsopbevaring også en favorit. Siddepladsen på bænken er min favoritplads omkring spisebordet. Og så er vores seng jo opbygget efter samme princip, i øvrigt..

Sidst men ikke mindst, kan jeg næsten ikke komme udenom et form for DIY-jubilæum uden at nævne vores sildebenskakkelbord. Simpelthen fordi det altid ligger øverst på læserlisten, men også fordi det er dét projekt, jeg har følt mig mest på dybt vand i. Ej, hvor jeg ikke havde klaret det uden min søde Fasters (evige) tålmodighed med mig og min manglende erfaring i at lægge fliser. Hende skylder jeg i øvrigt en KÆMPE tak for altid at stå mig bi med gode råd, når mine idéer løber af med mig.

(Og her til sidst har jeg en lille bag-om-skærmen-bemærkning, som jeg længe har ville nævne.. Jeg har jo ligget her hos nouw i en rum tid nu, men før dét lå jeg hos bloggersdelight. Under den ‘flytning’ skete der noget med billederne, som ikke blev korrekt flyttet over. Til dét vil jeg bare sige, at jeg arbejder på sagen(!) Jeg arbejder på at få det hele samlet helt optimalt og korrekt… For alles skyld. Men altså, jeg har det bedre med en hammer i hånden end med en digital skruetrækker, så ting tager lige lidt tid at regne ud for mig.. Jeg håber, at I bærer over med mig indtil da.)

Rigtig god weekend derude. Og igen: TAK for jer <3

Hvilke(n) DIY er mon jeres favorit?

Kærligst mig

(Visited 32 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *