Tirsdagens tip: Vægkunst af gavepapir

De sidste tirsdage har jeg været liiidt sløv i betrækket angående tirsdagens tips her på bloggen. Helt ærlig har jeg haft svært ved at komme i tanke om nogle gode. Og derudover har jeg heller ikke helt følt mig ‘værdig’ til at give tips videre. Men hvornår er man egentlig dét? Selvom jeg elsker tips og skriver dem ned, når jeg synes, at de er gode, så mangler jeg gode tips til så uendeligt mange ting stadig. Og mon ikke det er sådan for alle? Det har rodet i mit hovede og sejlet lidt i virkeligheden. Egentlig er det nok mest en følelse. Men altså. Den følelse satte sig så lige på mit mod på at udgive tips. MEN. I går var jeg ude og shoppe lidt – på den første dag, hvor alle butikker igen måtte åbne. Jeg var klar til at blive luftet. Og tænk sig, jeg faldt simpelthen over noget gavepapir, som fik mig til at tænke på et gammelt tip. Et tip som faktisk i sin tid ikke var formuleret som et tip herinde. Det var nemlig før “tirsdagens tip” blev en ‘ting’ for mig. Ha. Og alene dét gør det værd at gentage, synes jeg. Here we go..

Tirsdagens tip: Brug gavepapir som vægkunst ved at indramme det.

Som jeg skrev i mit oprindelig indlæg, så synes jeg virkelig, at det er svært at finde flotte ting at hænge på væggene. Måske fordi ‘ægte’ kunst er så dyrt, at jeg bliver bange for at vælge forkert. Men også fordi jeg synes det bidrager så markant til en indretning. Jeg kan faktisk godt få lidt pres over beslutningens tyngde. Ha. Men med denne løsning kan man både skifte vægkunsten ud, uden at få dårlig samvittighed rent økonomisk. Bruger man genbrugt gavepapir, kan man også have god samvittighed rent ressourcemæssigt. Og derudover er det altså kun fantasien, der sætter grænsen for, hvordan man indrammer eller ‘arrangerer’ sit gavepapir. Gavepapir, som i øvrigt jo kommer i alverdens afskygninger. Så da jeg i går fandt dette fine gul-blomstrede gavepapir, ja, så blev jeg helt glad. Glad over både at komme i tanke om et tip, men ikke mindst fordi jeg kunne få fyldt et par gamle rammer ud med noget ‘vægkunst’, jeg synes pynter lidt ekstra herhjemme.

 

Hermed et tirsdagstip. Det føles rart at være tilbage til tip-tirsdagen<3

Kærligst S

(Visited 48 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *