Tirsdagens tip til stempelkaffen

Altså, hvor ord og kaffe holder mig på dupperne disse dage. Det er som om, at jeg er on a roll. Jeg har lyst til at producere og drikke kaffe og producere… Jeg er vild med det. Så hvad bedre end at kombinere kaffe og skriblerier på denne tirsdag? Den anden dag kom jeg nemlig i tanke om et tip, jeg fik engang, jeg arbejde i restaurationsbranchen.

Tippet lyder: Hæld resten af din stempelkaffe ud i toilettet.
På den måde stopper det ikke vaskens afløb til. Og du kan endda ‘risikere’, at kummen bliver godt skrubbet alt imens.

Rigtig god tirsdag til jer derude. Jeg håber, at den har budt på lige den mængde kaffe, I kunne ønske jer.

Kærligst S

Husk at du er velkommen til at følge mig på Instagram eller Bloglovin’, hvis du har lyst til den slags.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *