Tirsdagens tip til mikro(bølge)ovnen

Kalder I det egentlig for en mikroovn eller en mikrobølgeovn? Jeg blev selv helt i tvivl om, hvad jeg gør til hverdag, da jeg skulle skrive det her. Det er hverdag, dagen er løbet fra mig med samme hastighed som regnen er silet ned. Men iiih, hvor jeg nyder at være hjemme. Fik jeg sagt det i de sidste indlæg også? Én af de ting jeg dog ikke riiigtig har savnet, ved at være hjemme, er den dér rengøring. Derfor er tips og tricks om netop rengøring altid noget jeg skriver mig bag øret; hvadend der kan effektivisere rengøring er kærkomment hos mig. Så jeg vil gøre det kort og godt (der er nemlig en lille omgang oprydning/rengøring) som står og kalder på mig på den anden side af skærmen)..

Tirsdagens tip: Rengør din mikrobølgeovn ved at varme en våd i den i 30-60 sek.
OBS: Lad der gå et lille stykke tid mellem opvarmningen og aftørringen, ellers risikerer du at brænde dig på kluden.
På den måde vil væsken fordampe let og den varme klud kan derefter bruges til at tørre det ‘opløste’ skidt af.

Billedet er lånt herfra. Og årsagen til at jeg lånte dette billede, og ikke tog mit eget? Min mikroovn er ikke just pæn 😉

Jeg er nysgerrig; har I mon nogle rengøringsfif, som I tyr til?

Husk at du er velkommen til at følge mig på Instagram eller Bloglovin’, hvis du har lyst til den slags.

(Visited 6 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *