Tirsdagens tip til let (hjemmelavet) opbevaring

Måske andre end jeg går og drømmer om at finde på ekstra opbevaringsløsninger i Kristi Himmelfartsferien? Her i sommerhuset er det noget af dét, der mangler mest af; pladser til børnenes legetøj, vores elektronik, sko osv. Jeg har nævnt det før, og jeg gør det gerne igen; jeg er kæmpe fan af, at ting har en plads. Det er der hele tre gode grunde til; for det første er det lettere at rydde op. For det andet er det lettere at finde tingene igen. Og sidst men ikke mindst, giver det øjet ro sådan at kunne pakke ting væk.

Men. Med to små børn er oprydningen nærmest konstant, og opfindsomheden til at finde på opbevaring til den evigt voksende samling af ting (slæbt med hjem fra stranden eksempelvis) er en udfordring. Den sidste del har jeg for nylig fundet på en lidt lettere løsning til. Det er som sædvanlig ingen dyb tallerken jeg er kommet på, men til gengæld er den både billig og hurtig. Oprindelig var det tænkt som en midlertidig løsning, men jeg synes faktisk, at det blev fin. Så fin, at jeg pludselig ikke har så travlt med at lede efter andre løsninger (som fletkurve eller lignende).

Tirsdagens tip handle altså i dag om,.. 

.. at man kan omdanne ganske almindelige papkasser til hjemmelavede opbevaringsløsninger – ved blot at male dem.

Jeg brugte blot den maling, som vi havde stående på loftet – rester af træmaling fra diverse små som store projekter. Noget maling blev endda blandet, når det var min datter, som førte penslen. Og det blev faktisk meget finere end jeg havde forestillet mig. Dækkeevnen var over forventet, og jeg malede kun 1-2 gange afhængig af pappets oprindelige overflade (og dermed sugeevne). 

 

Tirsdagens tip er altså både praktisk, enkelt, billigt. (For mig faktisk gratis). Og at det rent faktisk lykkedes mig at få børnene med på idéen (uden at hele gården, hvor vi stod, blev malet til), var noget af en sejr i sig selv <3 Alt i alt et tip, jeg syntes var værd at give videre.

Øverst til venstre ses de to papæsker, som vi fik malet den anden dag. Æsten til højre fulgte med en masse træklodser, men var ikke just køn at have stående fremme. Den venstre af papkasserne var oprindelig en skotøjsæske. Æskerne står i øvrigt på mine hylder, som også fungerer som skrivebord. En løsning jeg stadig er rigtig glad for. Sammen med de kasser, som jeg også er gået hen og er blevet virkelig glad for. Og dét er netop noget af det bedste ved DIY’s for mig; at man kan skræddersy (opbevarings)løsninger, så de passer lige til dem der bor i hjemmet <3 

 

Kærligst S

(Visited 56 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *