Tirsdagens tip til at holde træet lyst..

Tilbage fra efterårsferie betyder også tilbage med tirsdagstippet.
Alt imens jeg har fingrene godt viklet ind i fire-fem forskellige DIY’s, som alle er sværere end først antaget, er der noget befriende over et enkelt og ligetil tip, som kan gøre hverdagen(s praktikaliteter) lidt lettere. Og sådan et slags tip stødte jeg i sidste uge på hos søde Trines Blend. Ja, faktisk stødte jeg på det på hendes instagram lidt tid forinden, men stories er nu engang lidt sværere at linket til 😉

Tilbage til tippet. Tippet tager udgangspunkt i, at sæbespåner blandet med vand kan medvirke til at lysne, vedligeholde, ‘imprennere’ og rense træværk. Denne behandlingsform har jeg i flere år (i hvert fald i teorien) brugt på vores spisebord. Problemet har bare været, at jeg ikke har fået omsat teori til praksis – ikke ofte nok i hvert fald. Og det er netop HER, Trines virkelig fine tip rammer et særligt punkt hos mig; Hendes tip gør det nemlig lettere at få vedligeholdt mit bord, så det både er lettere at holde rent og ikke mindst pænt..

Tippet lyder forkortet således: Bland lidt sæbespåner og rigeligt vand i en ‘forstøver’-spray. På den måde kan du let og hurtigt spray’e den hvide væske på dit træværk og tørre efter med en klud, for at holde træoverflade lyse og smudsafvisende.

Læs eventuelt den længere instruktion her.

Et lille tip til tippet: Har du ikke en forstøver stående, så tænk over, om du har en spray i dit toiletskab eller et andet sted i husholdningen, som kan genanvendes til formålet. På den måde sparer du pengene, og ikke mindst plastikken.

Rigtig god tirsdag til jer derude.
Jeg håber, at den har været god ved jer <3

Kærligst Sarah

(Visited 24 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *