Tirsdagens tip: planter i vase ūüĆĪ

Det er tirsdag, og det betyder, at det er tid til et tip her fra min side af skærmen. Denne gang i planternes tegn. Og lad os da komme direkte til sagen(!)

Tirsdagens tip lyder: Brug dine planter(s blade) i en vase som et alternativ til friske blomster. 

Jeg definerer tip som noget der enten er praktisk smart, √¶stetisk smart, √łkonomisk smart eller ressourcem√¶ssigt smart. Gerne flere gange smart ad gangen. Dagens tip vil jeg kategorisere som smart i de tre sidsten√¶vnte kategorier.. At omgive sig med fine gr√łnne blade er √¶stetisk efter min bog, og hvis bladene findes indenfor hjemmets v√¶gge.. Ja, s√• er er tippet tilmed b√•de en √łkonomisk og ressourcem√¶ssigt smart.

Man ved, at man synes, at noget er flot, n√•r man har sv√¶rt ved at v√¶lge kun √©t billede ud.. Og i √łvrigt kommer til at tage 60 billeder af et enkelt lille blad..

Jeg er vild med at variere i indretningen ved at flytte rundt p√• vores planter herhjemme. Og med planter i en vase, er variationsmulighederne¬†endnu st√łrre. Ikke kun i hverdagen. F√•r man g√¶ster, og synes at bordd√¶kningen skal prydes med en vase, kan man v√¶re opfindsom med gr√łnne blade fundet indenfor hjemmets fire v√¶gge som alternativ til en indk√łbt buket.

Indtil nu har jeg kun √©n vase st√•ende med et enkelt blad, men jeg t√¶nker p√• at variere udtrykket ved at blande blade fra¬†vores hjems forskellige planter, eller lave en vase med flere blade fra en enkelt (velvoksen) plante st√•ende, hvis jeg synes at det skal syne af lidt mere. Jeg har en id√© om, at n√•r dette sker, kommer jeg til at tage endnu flere billeder. Og mon ikke du kommer til at se nogle af dem ovre p√•¬†instagram, hvis du f√łlger med d√©r?

Jeg h√•ber s√•dan, at jeres tirsdag er b√•de god og gr√łn.

Kærligst Sarah

Ps. Faktisk kom jeg – efter min lille fotosession – i tanke om, at billedet minder ret s√• meget om det f√łrste billede i √©t af mine f√łrste tirsdagstip. At billedet d√©r nu p√• en m√•de st√•r herhjemme i ‘virkeligheden’ gjorde mig ikke mindre vild med billedet. Eller dagens tip.

(Visited 28 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *