Tirsdagens tip: pinterest

Det er tirsdag, og dét betyder et tip fra min hånd.
Om tirsdagen har jeg nemlig for vane at udgive et tip. Et tip skal (i følge mig) være smart. Eksempelvis kan et tip være praktisk smart, økonomisk smart, æstetisk smart eller ressourcemæssigt smart. Og gerne mere end én form for smart..

I dag handler tirsdagens tip om noget meget enkelt. Og noget, som fylder meget i mit ‘online’ liv.  Dagens tip handler med andre ord om, hvor jeg finder det meste af min inspiration til indretning, DIY’s og generelt set til (en mere minimalistisk) livsstil; stedet er pinterest. (Så på forhånd undskyld, hvis du allerede kender til pinterest. Og hvis ikke; selv tak 😉 )

Dagens tip er således: brug pinterest som et online magasin, et opslagsværk eller en inspirationskartotek.

En kort guide; Kort fortalt kan man oprette en gratis profil (se eksempelvis min her), og så er det ellers bare at søge løs i søgefeltet,  gemme i mapper eller finde personer, som du ønsker at følge. Således har jeg en DIY-mappe, en børne-DIY-mappe, en madmappe for bare at vælge et par enkelte, mens jeg også følger en del personer, hvis opslag jeg således bliver ‘udsat’ for.  Hvert billede linker derudover altid til en hjemmeside, hvorfra det oprindelig er blevet lagt online. Dette gør, at hvis du ser en lampe, kan du klikke på linket og formentlig finde ud af, hvor den er fra. Eller du kan klikke på ét billede (stadig inde på pinterest), og scrolle ned og finde pinterests forslag til lignende billeder.

Ja, faktisk tror jeg næsten ikke, at der er dét man ikke kan søge på. På den måde er det vel en slags visuel google. Og for én som mig, bruger jeg næææsten pinterest lige så ofte som jeg bruger google. Måske endda mere..

Pinterest findes i øvrigt både som regulær hjemmeside og som app.

Ønsker du endnu mere visuel inspiration, har jeg før tippet om unsplash, hvor fotografer fra hele verden lægger deres billeder gratis op til fri afbenyttelse.

Hvor finder I mest inspiration til indretning, DIY og livsstil generelt?

Kærligst S

(Visited 13 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *