Tirsdagens tip: gratis julepynt til telefonen

Om tirsdagen har jeg for vane at udgive et tip her på bloggen. Et tip karakteriserer jeg som enten praktisk, økonomisk, æstetisk eller ressourcemæssigt smart. Gerne lidt af det hele. Dagens tip kan ses som et alternativ til at skifte sit mobilcover ud, og er i den optik et ressourcemæssigt smart tip. Derudover vil jeg mene, at det er et relativt pænt tip. Og sidst men ikke mindst, koster det ikke en krone. Eller en øre. Så med en (for)træffelighed på 3 ud af 4, synes jeg da bare, at vi skal komme til sagen. Nemlig til dagens tip.

Tirsdagens tip:

Skift baggrunden på din telefon (frem for coveret) til gratis (jule)stemningsfulde motiver.

Baggrunden som kan ses ovenfor, har jeg fundet her

Der findes så uendeligt mange derude på det store internet. Her er de fineste, jeg er faldet over:

Photo credit: homediy

Photo credit: gingerandivory

Photo credit: gingerandivory

Photo Credit: gingerandivory

.. tænk sig, jeg føler næsten, at jeg rykkede lidt nærmere en julestemning af at stykket dette lille indlæg sammen til jer. Måske du også gør det samme af at installere en julebaggrund på din telefon?

Rigtig god tirsdag fra mig!

// S

Du er i øvrigt altid velkommen til også at følge mig på Bloglovin’ og Instagram , hvis du har lyst til den slags 🙂

(Visited 16 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *