Tirsdagens tip: En brødpose alle ejer

Den største grund til, at jeg har haft mine samvittighedskvaler ved at skulle rejse er, at miljø, klima og ressourcebesparelser ligger mig virkelig meget på sinde og hjerte. Jeg er helt vild med at udnytte alle de ressourcer vi har herhjemme, ikke at købe mere end højst nødvendigt, og hvis nyt er nødvendigt; om muligt at lave det selv. Og måske det også er derfor, jeg har været så nervøs for at sige det højt? Fordi jeg simpelthen bare så gerne vil gøre mit bedste. I stort som småt. Tirsdagens tip handler således om en lille bæk, som jeg gør mit bedste for at efterleve; at spare på plastik, alt hvad jeg kan…

Tirsdagens tip lyder således: Brug et hovedpudebetræk som brødpose

En brødpose?

Jo, kender du dét, når man får lagt nybagt brød for hurtigt i plastikposer? Det gør jeg – jeg er ikke så tålmodigt anlagt. Og jeg kan fortælle, at brødet danner kondens og i værste fald risikerer at blive dårlige alt for hurtige. Dér er stofposer svaret, for brødet holdes ‘lukket inde’, så det ikke tørrer ud samtidig med, at det kan ånde uden at kondensere.

Men hvorfor netop et hovedpudebetræk?

Den anden dag kunne jeg dog ikke finde den stofpose, jeg netop var begyndt at bruge til brød. Og pludselig slog det mig, at hovedpudebetræk lige så godt kan bruges; de er en passende størrelse, af en passende (tyk) bomuldskvalitet og de har endda bindestropper til at lukke posen med. OG de kan endda gøre sig ud for en brødkurv ved servering. Derudover er pudebetræk noget, som vi har et par stykker i overskud af her hjemme, og altså blot en udnyttelse af noget, vi allerede havde indenfor hjemmets vægge.

Win? Rim’lig meget tirsdagstip-win, hvis du spørger mig.

Må jeres tirsdag være god ved jer <3

Kærligst S

(Visited 48 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *