Tirsdagens tip: Det ideelle tæppe til tur

Det er tirsdag, og jeg har en vane for (apropos gårsdagens indlæg), at udgive et tip på denne ugedag. Hvis altså ikke jeg er syg eller holder ferie, hvilket har været tilfældet de seneste uger. Men ELLERS er det nok en af mine mest faste blogvaner herinde. Et tip er (i følge mig) smart. Gerne på to af tre måder; praktisk (smart), æstetisk (smart) eller økonomisk (smart).

Jeg troede egentlig, at anledningen til at udgive dette tip i år havde passeret. For halvanden uges tid siden var jeg nemlig overbevist om, at sommeren var forbi. MEN. Det var den ikke. Heldigvis. Derfor får I i dag et vaske ægte sommertip..

Tirsdagens tip: Brug et sengetæppe som picnictæppe.

Hedder det egentlig picnictæppe? Jeg har lyst til at kalde det skovturstæppe i stedet..
Faktisk er det slet ikke min egen idé, men min svigermors. Og da min søster besøgte os i sommerhuset, bemærkede hun hvor smart det var (og er); Ved at bruge et (stort) sengetæppe, har man både et blødt og større tæppe end ellers. Jeg foretrækker dem vatterede, fordi de på den måde polstrer godt mod jorden. Men særligt størrelsen er virkelig smart, synes jeg. De fleste sengetæpper fås jo helt op til i omegnen af 2,5m x 2,5m. Og er det ikke som om, at alle ‘almindelige’ tæpper altid er for små til familieture, strandture eller bare ture på græsset? Når et stort sengetæppe spredes ud på jorden, kan det – ud over faktisk at have plads til mere end to mennesker – næsten virke som om, at man skaber et helt lille udendørsrum.

Dem vi har i sommerhuset, er købt på loppemarkeder, men hvis jeg skulle købe ét fra nyt, er dette et godt bud. Stort og vatteret, og i afdæmpet farve, lige som jeg kan lide det 🙂 H&M Home har også nogle fine af slagsen, omend prisen er lidt højere. Til gengæld kan de jo både bruges på sengen og ude i det fri, så det er nærmest to tæpper i ét!?

Jeg har i øvrigt før skrevet om, hvordan en dug kan bruges som sengetæppe. Også på en tirsdag. Jeg er ret vild med at tænke ting ud af deres ‘boks’. At bruge ting dér, hvor de bringer én mest (brugs)værdi.

Og lige som jeg skrev dette indlæg begyndte det simpelthen at regne. Åh, du danske sommer. Må der trods alt blive lidt flere stunder til at hive tæpper med udendørs i år.

Rigtig god tirsdag til jer derude 🙋🏻

// Sarah

Husk, at du er velkommen til også at følge mig på Bloglovin’ og Instagram , hvis du har lyst til den slags 🙂

(Visited 26 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *