Tirsdagens tip: Billige, flotte og smagfulde drikkeglas

Hver tirsdag har jeg for vane at udgive et ‘tirsdagens tip’.

Et tip er (i følge mig) defineret ved at være smart. Gerne på to af tre måder; praktisk smart, æstetisk smart og økonomisk smart.

Denne tirsdags tip er på den vildeste mulige måde win-win, hvis jeg selv skal sige det..

Men først lidt om forhistorien: Jeg har længe ønsket mig nogle nye drikkeglas. Dem vi har, er der gået glaspest i, så de er ærlig talt ikke så appetitlige at se på, og jeg har forsøgt alle kunstens regler; de er og bliver ødelagte. Jeg synes dog samtidig, at det er synd og skam at bruge alt for mange penge på nye glas. For noget siger mig, at dét der måske er glaspest måske er kombineret med store mængder kalk, som der bare er i vandet her på Nørrebro. Derfor: ingen dyre glas, som (igen) går i stykker her.

I sommer, da vi var ude at rejse, skete der så noget: Vi stod og skulle købe ind til morgenmad, og blikket faldt (naturligt) på nutella. Min mand spurgte; skal vi købe den lille eller den store nutella? Og jeg svarede (til min egen overraskelse): Den lille… Og fulgte til mit forsvar op med et forklarende svar: … For den har et pænt glas!

Og således gik det til, at jeg havde et nutellaglas med hjem i kufferten fra ferie. Jeg nænnede simpelthen ikke at smide det ud. Og siden da har jeg været på jagt efter lignende glas. Simpelthen fordi det vokser på mig. Jeg synes i skrivende øjeblik, at det er nogle af de smukkeste glas jeg har set!?

Her ses glasset med juice og danskvand i, sådan som jeg før har tippet om.

Tirsdagens tip er med andre ord: Genbrug et lille nutellaglas som drikkeglas.

Bonusinfo: Jeg har netop fundet dem i Føtex – til 25kr. (og dét er altså inklusiv både glas og nutella) – og derfor har jeg jo været ‘nødt til’, at købe mindst to glas nutella.

Jep. Jeg sagde jo, at det var et win-win-tip!
Og med dét tip, blev jeg da helt småsulten..

Rigtig god tirsdag til jer 😄

Kærligst S

Husk, at du er velkommen til også at følge mig på Bloglovin’ og Instagram , hvis du har lyst til den slags 🙂

(Visited 11 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *