Tips til (at forsøde) lockdown’en (#2)

Den faste læser vil vide, at jeg har en tradition for at udgive et tirsdagstip om tirsdagen.. Men i anledning af lockdown’en, har jeg lavet et par tips-kavalkader. For helt ærlig? Jeg kunne i godt bruge at blive mindet om et par gamle gode kendinger, nu hvor alt er vendt på hovedet. Sidste tirsdag ‘genudgav’ jeg således tre tips, som kan afhjælpe hverdagsirritationer. Dem finder du her. Og i dag skal det handle om noget lidt andet, og alligevel ret ens: Tips som kan hjælpe med at forsøde lockdown’en. Tips som alle sammen (som sædvanlig) er enten økonomisk ‘smarte’, æstetisk ‘smarte’, ressourcemæssigt ‘smarte’ eller praktisk ‘smarte’. Eller lidt af det hele.

De tre tips som alle forsøder min lockdown, kommer her:

Blomster til bordet – kvit og frit

I weekenden fandt jeg et lille stykke ‘eng’ midt inde i byen, og jeg tog et par siv med mig uden helt at vide, om jeg måtte. Men ih, hvor det gjorde mig glad. For sivene udviddede nemlig min evighedsbuket, og gjorde den endnu finere end den i forvejen var, synes jeg. Men det er ikke den eneste vase, som har fået ‘ny beboer’. Kort inden lockdown’en satte jeg en lille ‘frisk’ blomst fra én af de planter, jeg allerede har herhjemme i en vase med vand. Og den står stadig så fint herhjemme.. På den måde skal man ikke engang bevæge sig ud fra sit hjem for at finde ‘nyt’ grønt til bordet. Og dét er ekstra smart lige netop i disse uger <3

Ost, som holder for evighed (næsten)

Hvis du er bare et halvt så stort osteøre som mig, så vil du synes om dette trick. Én af de bedste ting jeg ved er at have parmesan på ‘lager’. Aller helst af den store faste klump, så jeg selv kan høvle mig lidt flager, når jeg synes, at det vil peppe et måltid eller en salat op. Og selvom parmesan i min bog pepper det meste op, er det ikke altid, jeg når at komme helt i bund med en hel klump parmesan inden, den bliver for dårlig. MEN. Efter at jeg er begyndt at bruge denne opbevaringsmetode, har jeg næsten altid parmesan på ‘lager’. For ved dette tip kan osten holde meget meget længe.

 

Mangler du en scrub derhjemme? Brug kaffegrumset i stedet..

Noget af dét jeg virkelig gerne vil øve mig på fremover – og særligt her i coronaugerne – er, at lave hjemmespa. Åh, hvor jeg dog elsker et godt fodbad, en ordentlig omgang hårkur og en god bodyscrub. Ja, faktisk er scrub nok noget af dét, der forsøder min hverdag allermest. Til ansigtet er jeg stor stor fan af Rudolph Care’s Scrub. Men siden jeg i efteråret løb tør for bodyscrub, har jeg ikke købt nogen ny. Derimod har jeg brugt rester af kaffegrums til en bodyscrub efter denne ‘opskrift’. Det giver så god mening for mig, at bruge noget, som man ellers ville smide ud til noget selvforkælelse. På den måde følelse det godt på flere planer.

Hvad gør I mon for at forsøde lockdown’en?

// Sarah

(Visited 7 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *