Tip til opbevaring under møbler

Tirsdagens tip er tilbage – efter en kort vinterferie.
Om tirsdagen har jeg for vane at udgive et tirsdagstip. Et tip karakteriserer jeg som noget smart. Eksempelvis kan et tip være praktisk smart, økonomisk smart, æstetisk smart eller ressourcemæssigt smart. Og gerne mere end én form for smart på én gang.

I dag skal det stå i indretningens og pladsoptimeringens tegn. Det er ingen hemmelighed, at vi bor relativt småt herhjemme, så det gælder i aller højeste grad om at udnytte pladsen, hvor den er. Eller hvor den ikke er. Haha. Derfor er det mere og mere en taktik for mig at udnytte pladsen under møblerne i så vid udstrækning, som mulig.

Tirsdagens tip er med andre ord;
Udnyt pladsen under møbler til opbevaring.

Eksempelvis har jeg hængt vores biospand op i to kroge under  børnenes taburet i køkkenet. (Måske ikke det mest sext at tage billede af).. Jeg har bygget vores slagbænk op omkring skuffer.. og vores høje seng det samme. Og desuden bygget vores glasvæg op omkring en ‘sokkel’ af kommoder.

.. faktisk har jeg brugt tirsdagens tip så mange gange, at jeg tror, at jeg næste gang må forsøge mig med opbevaring oppe i højden. Bare for en forandring 😉 Jeg dog endnu tilbage at gennemskue hvordan.. Men mon ikke jeg kommer til at skrive lidt om det her?

Rigtig glædelig tirsdag.

Jeg håber, at den har været god ved jer.

Kærligst Sarah

(Visited 37 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *