Tip til opbevaring af din bærbare

Det er tirsdag, og det betyder, at det er tid til et tip.

Tirsdagens tip bliver i dag helt nede på jorden og praktisk. Det er de i øvrigt altid, de tips. Det er et lille tip, som har givet mig et smil på læben, fordi det både er praktisk smart og æstetisk smart. Derudover er det – som med min adventskrans – et tip, som opstod ved blot at anvende noget, som jeg allerede ejede – på en anden og ny måde. På den måde kostede det mig ingen penge eller resourcer i anden forstand.

Dagens tip handler om at opbevare bærbare computere. Opbevaring af computere har altid drillet mig lidt. Det er som om de enten er opbevaret i en taske, ligger på et bord eller bare ligger i vejen. Jeg har derfor ledt efter et ‘hjem’ til den, sådan at jeg altid ved hvor den er, men også kan gemme den af vejen. Stedet, jeg har fundet, faldt mig pludselig ind, da jeg skulle gemme mine taster af vejen, fordi lidt for mange børnefingre ville have fat i dem. Jeg har ikke opbevaret min computer andre steder siden. Nu skal I bare høre..

Tirsdagens tip:
Opbevar din bærbare computer i en tidsskriftsamler.

En tidsskrift-hva’-for-noget.. Hvad er dét? Tænker du måske.. Ærlig talt vidste jeg heller ikke, at dét var navnet på de lodrette papirsopbevaringsæsker (som jeg måske ville benævne dem, hvis nogen spurgte mig). Uanset navn, så passer en computer (min er 13,3″) helt perfekt ned i en tidsskriftsamler. Min er denne.

Tænk, hvor oplagt det pludselig virker – at opbevare sine digitale dokumenter side om side med de analoge?

Det smarte er, at den bærbare computer rent visuelt gemmes væk, står på højkant og dermed fylder meget lidt på en hylde (eller et bord eller i et skab), men også at ubudne fingre ikke rigtig kan finde den 🙂 Sidst men ikke mindst, er jeg simpelthen blevet sådan en fan af, at min computer har én fast plads. Det er faktisk ét af Marie Kondos råd til opbevaring. Og for mig giver det virkelig god mening i forhold til altid at vide, hvor man skal rydde ting hen, men også hvor man igen skal finde dem igen. Det sidste er oftest et lidt større problem end det første for mig.

Hvor opbevarer du din bærbare computer?

//S

Du er altid velkommen til også at følge mig på Bloglovin’ og Instagram , hvis du har lyst til den slags <3

(Visited 88 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *