Tip til (efter) nytåret: Genbrug dine flasker som lysestager

Som en sidste bemærkning inden 2019 – og akkompagneret af et højt og baggårdsrungende “HAPPY NEW YEAR” – vil jeg give et tidligt tirsdags tip. For helt ærligt, så har jeg nok tænkt mig at holde fri herindefra i morgen 🙂

Det sidste tip i 2018 (eller det første i 2019) er et let og enkelt tip, som falder i god tråd med den meget grønne og genbrugs-prægede stemning som jeg synes har gennemvæddet 2018 uanset, hvor man har kigget hen.

Tippet lyder
: Gem dine spurtflasker, og brug dem som lysestager.

Dette er naturligvis forudsat, at du synes de er både pæne, og har en lyst til en ekstra lysestage (i tråd med mit indlæg fra i går). Hvis du følger mig på Instagram, har du garanteret set min egen version op til flere gange. Og hvis du har læst med i det meste af 2018, så har du også hørt om det herinde en gang før. Tippet er nemlig i sig selv et vaske ægte genbrugt ét. For næsten et år siden skrev jeg om min første lysestage af slagsen her..

Som det aller sidste, inden vi springer videre til et nyt år, vil jeg gerne sige TAK for i år.
Året havde ikke været det samme uden jer. Det betyder virkelig meget, at I har lyst til at læse med!

Jeg tror, og håber, at 2019 vil behandle os alle pænt.

Må jeres aften byde på dejlige drikkevarer og mange grin!

Kærligst S

(Visited 52 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *