Tip: Produktet jeg aldrig rejser uden

Hver tirsdag har jeg for vane at udgive et tip. Et tip karakteriserer jeg ved, at det er praktisk smart. Først og fremmest. Hvis det derudover er økonomisk smart, æstetisk smart eller ressourcemæssigt smart, så er det altså bare et kæmpe plus. Dagens tip kommer godt omkring de fleste af ovenstående måder at være smart på. Tirsdagens tip i denne uge vil jeg nemlig dedikere til et produkt, som jeg aldrig rejser uden.

… Det er et produkt, som kan lidt af hvert. Personligt har jeg gennem tiden(s ferier) både brugt det som make-up-fjerner, showergel, bodylotion, aftersun, massageolie, hårkur og serum. Produktet jeg taler om er babyolie..

Olien som fås i de fleste supermarkeders babyafdeling. Produktet som (derfor) er certificeret med alle de gode miljø- og (anti)allergimærker. Produktet som koster meget mindre end andre hudolier. Produktet som jeg altså altid tager med mig på ferie. Fordi det slet og ret kan bruges i de fleste hudplejesammenhænge.

Med håbet om, at I har haft en solrig og på mange andre måder lys tirsdag, var dette tirsdagens tip til et virkelig godt, enkelt og multifunktionelt produkt. 

De bedste hilsner fra Sarah

(Visited 11 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *