Tip: Fine septemberbaggrunde

Det er tirsdag. Den faste læser vil vide, at jeg om tirsdagen plejer at udgive et tip. Et tip karakteriserer jeg som værende praktisk smart, økonomisk smart, æstetisk smart eller ressourcemæssigt smart.

I dag vil jeg give et tip, som jeg synes kan tåle en gentagelse. Op til flere gange. Vi er netop gået ind i efterårsmånederne, som indbyder til mere indetid (og måske derfor skærmtid). Og desuden er efterårsmånederne noget af det flotteste jeg ved. Så hvorfor ikke inddrage lidt af dét til de digitale baggrunde?

Tippet er både gratis og visuelt fint (smart, om man vil). Det drejer sig naturligvis om tippet om digitale baggrunde til computer og mobil. Jeg har før brugt tippet som en motivation til at få ryddet op på mit digitale skrivebord. Og helt ærligt, så trænger mit lille computerskrivebord til en overhaling, så jeg håber at fine sager endnu en gang kan skubbe mig godt igang med en lille oprydning.

Her er nogle af de fineste digitale baggrunde, jeg har kunne finde.

Baggrundene er fundet her: The everygirl (2018), The everygirl, dizzybrunette3, someprettythings

På de fleste af linksene ovenfor kan man også finde baggrunden i forskellige formater – så de både kan passe til forskellige skærmstørrelser og/eller telefoner.

Jeg håber, at din tirsdag har behandlet dig godt (og ikke alt for koldt)!

Kærligst S

Husk, at du er velkommen til også at følge mig på Bloglovin’ og Instagram , hvis du har lyst til den slags 🙂

(Visited 16 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *