Tid til grøn (maling). Igen.

Jeg er lettere flyvende på boligfronten for tiden. Ikke fordi det ikke roder, og den evige vasketøjsbunke er bund. Næh… Simpelthen fordi jeg har fået min vilje. Noget så barnligt. Haha.

I noget tid har jeg talt om at male en væg, to eller fire med en farve. Min mand har strittet imod, og sagt, at der højest kunne blive tale om grå én af slagsen. Men så skete der noget. Vi besøgte et vennepar, som havde malet med den fineste grønne farve i deres nye hjem. Og tænk. Som med børn af venner, så smittede det. (Okay, det er ikke helt sandt det med børn, men alligevel lidt.. Det bliver lettere at forestille sig, når man ser andre gøre det.) Og ikke nok med dét, så sagde de, at de havde masser af maling til overs (!)

Så nu skal vi male.. Vi skal bare lige beslutte hvor og hvordan. Som jeg gik og tænkte på at søge på inspiration til indretning med grøn, slog det mig, at jeg da allerede havde skrevet et helt (og langt) indlæg om min kærlighed til grøn før. Se bare et ældre indlæg (nærmere bestemt d. 24. september 2017):


SPOT ON: GRØN! BARE GRØN!

Egentlig ville jeg have lavet et indlæg om at male møbler grønne…

Jeg har nemlig et klædeskab jeg går og drømmer om at male. Eller en kommode. Eller hvad kaldes det egentlig, når det er et møbel med hylder, som er i kommodehøjde? Et lavt skab? Nåh. Et møbel er det i hvertfald – og et møbel, som godt kunne trænge til et nyt pift i form af maling. Særligt kredser mine tanker om grøn. I forvejen har jeg alverdens mælkekander (og andet ‘nødvendigt’ til køkkenet) og vægbilleder i forskellige grønne nuancer. For slet ikke at tale om planter! Men vi har (som så mange andre?) mest neutral-farvede møbler: Sort, hvid, (lys)træfarvet.

Men måske tiden er til at få lidt mere farve ind – ikke kun i malingen af et nyt møbel… I hvertfald viste det sig, som jeg kiggede mine billed-gemmer igennem, at jeg har gemt alverdens grønne sager. Min mands yndlingsfarve er grøn, så jeg har også et særligt ømt punkt for farven af den grund. Men derudover er den ‘levende’ plantefarve altså også noget der tiltaler mig helt vildt. Den kan være varm, støvet og netop emme af liv på én og samme gang..

Photocredit: utterlyengaged, apartmenttherapy, STUDIO MCGEE, Elle decoration SE, Ana Degenaar

Skulle vi en dag istandsætte et badeværelse eller køkken, kunne jeg også føle mig fristet (hvis jeg turde) til at gå all in på grønne klinker. Wauw, siger jeg bare. Stofmøbler, en enkelt væg eller masser af keramik virkelig også bare fint..

photocredit: marie claire maison, serene behemian, ENTRANCE, STUDIO MCGEE

Den håbefulde farve er simpelthen bare sådan én jeg ikke kan forestille mig at jeg vil blive træt af lige foreløbig! Jeg håber ikke at du bliver grøn af misundelse over de fine billeder, men derimod at de blot indgyder inspiration 🙂 Dét er i hvertfald hvad de gør ved mig!

Siden ovenstående indlæg har vi malet et par stole og kasser i en grågrønlig nuance. Men væggene, det har vi aldrig før givet os ud i. Har I mon nogle gode råd og idéer til, hvis man maler med farver i sit hjem?

(Visited 23 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *