Rig på loppefund 🌿

Jeg vil lige kort kigge ind her til aften. På en søndag aften, hvor det drypper fra den mørkegrå himmel, og hvor det rusker lidt i vinduerne. Vi er nemlig landet i sommerhusland igen. Og selvom jeg er træt, ør og mør, så vil jeg alligevel kigge ind. En del af min træthed skyldes formentlig indlægget, som jeg udgav i fredags. Jeg kan se, at mange har læst med. TAK for den fine modtagelse <3 Men jeg må være ærlig og sige, at det ribbede op i noget at trykke ‘udgiv’. Efterfulgt af gode kærlige snakke her på den anden side af skærmen. Og selvom jeg stadig er lidt på den anden ende, og at jeg kl. 15 i eftermiddag havde en følelse af, at klokken da mindst måtte være 23.30, ville jeg som sagt lige stikke hovedet ind på mit lille ‘bloghjem’.

Som I nok ved, har jeg en del sommerhus-indretnings-drømme på hjernen.

Og i denne uge scorede jeg mig nok mit livs bedste loppepulje. Jeg fandt en hel bunke vaser, en stol og en lampe. Alt sammen på samme dag. Kvit og frit i et bytte-område i vores gård. Jeg følte nærmest, at jeg havde vundet i Lotto. (Lidt som den dag, da min citronkerne begyndte at spire.) Der skal åbenbart ikke mere til. Eller. Mere og mere. Faktisk synes jeg, at der var så rigeligt, at jeg helt berettiget følte mig rig på loppefund. Noget af det, jeg glæder mig aller mest til ved, at DK igen åbner lige så stille op er, at mine elskede loppemarkeder formentlig alligevel kan blive til noget i år. Men i mellemtiden er jeg altså ret godt tilfreds med vores lille bytteskur hjemme på Nørrebro. Mens jeg kigger på diverse preloved-sager online. Jeg overvejer, om jeg en anden dag med mere overskud og søvn på kontoen) skal samle et lille “søg på brugte sager-indlæg”, men indtil da, vil jeg dele de ting, som jeg fandt den anden dag, som var lige i øjet. I mine øjne 😉

Krukker – i enhver afskygning;

Krukker er noget af det fineste at finde brugt, synes jeg. Både fordi der er mange penge at spare, men også fordi patina virkelig virkelig gør sig godt på terracotta. 

Kurvemøbler med charme:

Desværre nåede jeg ikke at tage et billede af min nyestekurvestol. Der var simpelthen ikke plads til en photo-session i lejligheden. Så stor er mit nyeste fund. men en anden kurvestol, jeg også har haft held med at finde i vores gårds bytteskur, er denne sag. Faktisk fandt jeg 3 styk af dem, som jeg stadig håber at kunne reparere. Kurvestole og kurvesager er nok noget af dét, jeg har haft mest held med at støve op brugt. Der er simpelthen blevet produceret så meget flot gennem tiden <3 Og så summer det jo af sommerhusstemning.

Lampen, hvor der spares meget;

Jeg har ofte ledt efter lamper brugt. Også online. Lamper er fra ny som regel en ret stor økonomisk post. Og jeg kan godt lide flotte lamper. Og mange flotte lamper er dyre fra ny.. Derudover findes der (eksempelvis i le klint-stilen) virkelig virkelig mange fine brugte sager derude. Denne sag er ingen undtagelse i mine øjne. Oprindelig havde jeg tænkt, at den skulle ende heroppe i sommerhuset. Men pludselig stod den så godt i stuen derhjemme, at jeg er blev helt i tvivl.

.

.

Jeg håber, at weekenden har været god ved jer, og at I vil sove lige så godt i nat, som jeg er sikker på, at jeg vil <3

// S

(Visited 36 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *