Postkort fra en virkelig god weekend

Det har været en af de bedste weekender i lange tider.
Det er har også været en af de mest anderledes weekender i måneder og år;
Jeg har set flere mennesker end jeg har set i måneder. Og jeg har været mere alene end jeg har i 1,5år.

Fredag formiddag drog jeg fra sommerhusland til København. Jeg havde et par praktiske ærinder (jeg er vild med det ord – lige tilpas praktisk og hemmelighedsfuldt), og havde også en aftale med nogle veninder. I virkeligheden skulle jeg have holdt min 30-års fødselsdag i fredags med en veninde og en stor fest. Men det blev (naturligvis) ikke til noget i disse coronatider. Held i uheld havde vi ikke nået at sende invitationer ud før landet lukkede ned, så på den måde var der ikke noget at aflyse. Omend en fest da ikke ville have været helt ringe timing. Men. Så meget fest, som jeg kunne, fik jeg. Vi sad i en park og drak bobler til det blev bælgragende. Sig mig – gør det nogensinde dét i om sommeren? Bliver kulsort? Jeg er blevet i tvivl. Det føles som så længe siden, at det har været sommer.

Sådan føltes det i al fald før weekenden. Nu føles det så tæt på, at jeg kan snuse til det.

For fredagens gode vejr blev afløst af endnu bedre vejr lørdag, søndag og mandag. Lørdag vågnede jeg alene op i lejligheden for første gang i 1,5 år, og udnyttede det gode vejr til at turbo-tørre de omgange vasketøj, jeg havde med mig hjem. Derudover brugte jeg de fleste dagstimer indendøre; med DIY, stilhed, musik, oprydning, tullen og bare.. MIG-tid. (Hvilket er lig oste- og chokoladetid.) Da klokken nærmede sig den sene eftermiddag rullede (eller trillede) jeg mod et tog, som igen førte mig tilbage til sommerhusland. Dér var mine små mennesker, min søde bedste ven af en mand, min svoger og svigerforældre samlet. Vi havde en bryllupsdag at fejre. Og tænk sig, om det ikke lige passede med, at min børn netop denne dag faldt i så god tid i søvn at jeg kunne nå ud igen på terressen og nyde endnu et glas vin og et brætspil?

Søndagen og mandagen gik i sommerferie-mode omend der er mere end en måned til at vores officielt begynder. Men der blev bygget, tullet, læst, drukket kaffe, soppet i havet, spist god mad og is. Suget meget mere ind end kigget på telefonen. At der var ekstra hænder til børnene gjorde også, at jeg næææsten fik færdiggjort et helt nyt lidt større DIY-projekt, som jeg før weekenden slet ikke havde forestillet mig. Endnu en god overraskelse. Sammen med vejret, selskabet, grinene, alt det som løste sig, den gode iskaffe, de planter, som var sprunget ud derhjemme, de lækre vine, de blomster som stod i fuld flor tilbage i sommerhuset, fregnerne på næsen og den bog, som jeg fik læst de sidste sider af.

Guiden til sofabordet her, som min vin og mine usamarbejdsvillige lupiner står på, kan stadig findes på dette link

Alt i alt en virkelig virkelig god weekend!

Ja, jeg ved snart ikke, om jeg kunne ønske mig mere af en simpel weekend. Det bliver svært for ugen at hamle op. Men ih, hvor vil jeg gøre forsøget på at bringe den gode, rare, rolige og opladte mig med videre ind i ugen som kommer <3

Kærligst S

(Visited 21 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *