Oversete DIY’s

I sidste uge skrev jeg om de mest populære DIY’s gennem bloggens levetid.
Jeg kan sige det igen og igen; jeg bliver SÅ glad for, at nogle af mine idéer fanger jeres øjne og interesse <3
I dag vil jeg dog råbe lidt højt for nogle DIY’s, som jeg er mindst lige så glad for, som de mest populære. Det er nogle DIY’s, som jeg synes fortjener lidt ekstra opmærksomhed. Simpelthen fordi jeg synes, at de har noget potentiale, som ikke helt er blevet indfriet. De af mine gør-det-selv-børn, som er blevet lidt overset. Måske fordi nogle andre børn råbte højere, fordi jeg udgav dem på et lidt skørt tidspunkt, eller måske bare fordi jeg ikke har talt dem nok op. Hvem ved? Uanset hvad, så synes jeg også at disse DIY’s fortjener lidt opmærksomhed. Lidt ekstra opmærksomhed.

For tænk nu, hvis I også kunne gå hen og blive glade for dem? Og måske endda få lyst til også at prøve at lave dem?

Her er derfor min lille liste over de mest oversete DIY’s (i følge mig):

Madplanen.

Ultimativt den DIY jeg er blevet bedt om at lave til flest venner og familiemedlemmer. Og hvis du spørger mig, er det da også en perfekt værtinde-/indflytningsgave. Jeg synes, at det er så smart at kunne skrive op og viske ud på tavlen uge efter uge. Foruden at det er smart i sig selv at lave madplan. Natürlich.

Det flettede ur

Virkelig et overset DIY-projekt, hvis du spørger mig. Uret som jeg kigger på ved alle dagens måltider for at holde styr på puttetider og gå-hjemmefra-tider. Uret som reddede mig fra at forvilde mig ind i en butik for blot at vælge et ur, bare fordi det var ‘det der var’. Uret som gav mig en følelse af, at hvad jeg ønsker kan jeg.. lave. Og en følelse af, at nogle gange er tingene ikke så svære, som de lyder. Så mangler du et ur, kan jeg virkelig anbefale dig dette DIY. På den måde kan du nemlig få lige det ur du går og drømmer om. Fordi du selv kan lave det.

Køkkenrulleholderen.

Nok en af de DIY’s, jeg bruger mest, fordi den hænger i mit køkken… Og fordi jeg er ret så klodset. Jeg tænker dog på, om vi med tiden får et alternativ til køkkenrulle? Jeg mener bare, det er vel ret beset ikke vildt bæredygtigt sådan at smide om sig med papir, som blot bliver smidt ud igen efter brug? Når det er sagt, så bruger jeg (for the record) karklude mere end noget andet; køkkenrullen bruges kun, når det er opgaver, som karkluden ikke liiige skal bruges til.

Den selvvandende urtepotte

I løbet af ugen forsøgte jeg med en instastory, hvor jeg forklarede denne DIY. Jeg stod nemlig med en urtepotte, som jeg virkelig gerne ville have til at overleve. Og hvis jeg skal se mine egne kompetencer i øjnene, så er det dér med at holde liv i små krydderurteplanter ikke dét‚ jeg er bedst til. Til gengæld kan jeg virkelig godt lide at finde på løsninger, så dét jeg ikke er så god til, bliver lettere. Og det bliver lettere at holde liv i planter med denne løsning. Jeg har dog – siden udgivelsen af blogindlægget – skiftet den lidt tynde snor ud med en lidt tykkere bomuldssnor. Og derudover gjort snoren længere, sådan at snorens ‘ender’ på hver side af den store knude, er næsten lige lange. På den måde kan man føre snoren op langs urtepottejorden, så planten rigtig kan trække væske til sig flere steder.

Lysestagen over dem alle

.. måtte jo med. Både fordi den hurtigt bliver højere end de fleste lysestager, men også fordi den er noget af det hurtigste og letteste, jeg har lavet. Jeg lavede den selv en sen vinteraften, hvor jeg synes, at der var så mørkt i stuen. Og den slags effektivitet og tidsoptimering er jeg ret vild med. Én to tre; en lysestage ud af en gammel flaske.. Og så benene op resten af aftenen med følelsen af rigtig at have præsteret noget. Haha. Hvis man derudover har nydt flaskens indhold i godt selskab, kan det være, at lysestagen også bringer et skær af gode minder med sig.

Husk at du er mere end velkomne til at kommentere eller stille spørgsmål nedenfor i kommentarfeltet.

Jeg håber, at denne mandag har været god ved jer.

Kærligst Sarah

Du er i øvrigt altid velkommen til også at følge mig på Bloglovin’ og Instagram , hvis du har lyst til den slags 🙂

(Visited 28 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *