Naturlige DIY’s ūüĆŅ

Jeg f√łler mig n√¶rmest i m√•l med p√•skepynt, s√•dan som jeg har produceret siden lockdown’ens start.. Det har jeg vist allerede n√¶vnt. Og forst√• mig ret. Jeg er ikke tr√¶t af p√•sken ej heller p√•skepynt. Men m√•ske nogle af jer, der l√¶ser med er ved at v√¶re det? Ha. Og m√•ske I som mig tr√¶nger virkelig meget til at komme ned i ferietempo ovenp√• de seneste ugers undtagelsestilstand? I s√• fald har jeg hevet¬†et par √¶ldre DIY’s ud af gemmerne, som faktisk kan trylles frem af n√¶rmest ingenting. Eller i al fald af ting, de fleste har derhjemme eller som kan findes p√• en g√•tur. I vaske√¶gte feriestil og -tempo. Jeg har i dag kaldt dem ‘naturlige DIY’s’ – bare for sjov. For m√•ske du har det som mig, at synes at det er sjovt at lave ting selv? Hvis dette er tilf√¶ldet, er her tre gode DIY-grunde til at g√• en lille tur og samle ind til disse ‘naturlige’ DIY’s:

Evighedsbuketten:

Det er ikke f√łrste gang, at jeg fremh√¶ver denne DIY. Men den er s√• enkel og s√• let, og g√łr mig til stadighed s√• glad, at jeg synes at den er v√¶rd at gentage (igen og igen ogs√• fremover). Det handler om de s√• popul√¶re evighedsbuketter. Og selv p√• denne √•rstid er der alts√• brugbare og fine blomster/siv/grene at finde i naturen. S√• g√•r du en tur, kan det v√¶re at denne guide kan hj√¶lpe dig til at holde √łje med de ‘naturlige’ sager, som vil g√łre sig ekstra godt i en t√łrret buket. ¬†Og som lovet for et par uger siden, skal I ikke snydes for mit nyeste billede af min egen evighedsbuket;

Bogmærket:

Denne DIY var min helt hjemmelavede julegave til alle l√¶sehestene i min familie. I diverse supermarkeder findes laminat-lommer, men m√•ske du allerede har et eksemplar liggende derhjemme? Alternativt kan denne del af DIY’en k√łbes med hjem fra din n√¶ste indk√łbstur!?
Og ellers er jeg ret sikker p√•, at du har resten af DIY’en indenfor r√¶kkevidde. Som minimum efter en lille g√•tur i den vilde natur eller i en park. Guiden til, hvordan du let og enkelt kan lave dit helt eget blad-bogm√¶rke findes her.

 

Uret:

Den sidste guide, jeg vil fremh√¶ve, er min DIY-guide til et hjemmelavet ur. Guiden snyder lidt i forhold til titlen p√• dette indl√¶g. For hovedessensen af uret (= selve urv√¶rket) k√łbte jeg i sin tid hjem over nettet. Men. M√•ske du har et gammelt urv√¶rk liggende, som du kan genanvende? Ellers findes nethandlen stadig. Det er jeg sikker p√•. Men den anden hovedingrediens af DIY’en var noget s√• simpelt som en bordsk√•ner, jeg havde i overskud. Oprindelig lavede jeg dog et par pinde, jeg havde fundet i skraldeskuret, som urets bagskive. Jeg forestiller mig derudover ogs√• at uret kunne v√¶re fint med birkegrene som bagskive.. Eller.. ja, naturen og fantasien s√¶tter vel egentlig kun gr√¶nsen her?

Hvad mon klokken har slået hjemme hos jer?

Holder I ferie? Eller indhenter I alt d√©t som lockdown’en har forsinket?

Kærligst Sarah

(Visited 37 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *