Min første boligreportage!

I weekenden var jeg hjemme hos min gode, gode veninde. Hun er den eneste veninde, jeg nogensinde har boet sammen med. Og nogle år efter vores lille lejede delelejlighed på Islandsbrygge har vi endda fået vores børn samtidig, så vi har i mere end én forstand fulgtes ad de sidste 10 år. Det var Camilla der fik mig til at se mennesket i indretningen. I mine øjne har hun altid indrettet viljestærkt, ‘ud af boksen’ og farverigt – præcis som hendes person. Derudover åbnede hun mine øjne for at se kunst som en investering i hjemmet. Hvad end det er billedkunst, fotos, keramik eller kunstfærdige planter.. Jeg suuuger altid til mig af inspiration fra hendes fine æstetik og indretning. Hendes inspiration og hendes venskab føler jeg mig meget heldig over! Jeg føler mig derudover heldig over, at jeg i weekenden fik lov til at tage billeder af hende og hendes lille families fine hjem.

Min første boligreportage: Kom med hjem til min seje veninde! <3

Det første der møder blikket, når man sætter sine ben i lejligheden i Vanløse, er stuens indbydende gyngestol og sofa. Det er tydeligt, at hjemmet ikke bare skal være pænt; her skal være plads til alle! Og der er derfor hverken sparet på siddepladserne, på farverne eller på planter. Fra stuen vandrer blikket til den klassiske fordelingsgang, som rummer masser af flyvende lysestager, planter og fangende fotokunst. Hver eneste genstand er nøje udvalgt, og hjemme hos Camilla møder jeg næsten kun interiørgenstande, som jeg aldrig har mødt andre steder..

I forlængelse af stuen – og for enden af gangen – ligger spisestuen, som rummer to zoner; en spiseafdeling og en loungeafdeling. Jeg har altid lyst til at sætte mig i sofaen dér og læse lidt i et blad. Måske med en lille cocktail i hånden, mens jeg venter på at Camillas mand (som er kokken i hjemmet) laver et lækkert måltid mad?

Der er lidt mere afdæmpede farver i soveværelset. Men begejstringen for farver fornægter sig ikke i detaljerne i det frithængende tøj og de små opbevaringskrukker. Ud over farverne er der også leget med skæve mønstre og former. Ja, faktisk er denne leg med teksturer, former, farver og mønstre gennemgående i hjemmets lamper, lysestager, planter, keramik og tekstiler..

Som det sidste – af de mange – personlige præg på hjemmet, findes der en masse hjemmelavede eller tilrettede interiør i hvert eneste rum. I spisestuen er reolens oprindelige glashylder skiftet ud med træhylder, en kommode er lavet til en puslekommode (som min gamle) i soveværelset og i børnenes læsehjørne er madrasserne og disse fine skyer kreeret af Camillas mor udfra Camillas idé.

Hvis jeg skulle drømme om ét andet sted at bo, ville det være i Camillas fine farvede hjem <3

// S

(Visited 57 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *