Mandag = Motivation?

Sidste mandag skrev jeg dette indlæg: 

Det er mandag, blæsende, gråt.. og jeg har større gåpåmod end længe. Måske er det fordi, jeg netop har lyttet til den podcast, jeg talte om i går. Jeg føler, at der er ret meget, som bare ligger og venter på at blive gjort. Af mig. Og så slog det mig også, hvad det er, jeg elsker sådan ved mandage.. Det er følelsen af at tage hul på noget nyt. En ny uge. En ny start. En ny side i bujo-kalenderen. En ny mulighed for… hvad som helst!?

Min uge kommer til at handle om at samle op på vinterferien, som for vores vedkommende varede 2 hele uger. Jeg har nogle veninder, som jeg gerne vil nå at se snart, og så har jeg også en lang lang liste over rare ting jeg gerne vil forsøge mig med herinde, i virkeligheden og i business-øjemed. Jep. Du hørte rigtigt. Mama her har mod på lidt af hvert.

Mandage er for mig fulde af potentiale. Der er så meget, som kan ske. Tiden er endnu ikke løbet fra nogen, nej, tiden står og venter. Venter til at blive omsat til handling, til skriverier, til tanker, til grin, til DIY’s. Til hvad end man har lyst til at forvandle den til.

Hvad håber I at forvandle tiden til i den kommende uge?

.. Som du nok kunne høre på mit to dage gamle indlæg, føltes det lidt som om, at tiden alligevel løb fra mig i sidste uge. Men i dag er det mandag igen, og i dag har jeg haft begge børn med på tur. I teorien en virkelig hyggelig og god både dag og idé. Bortset fra, at vi kom skævt ud af døren, der var noget med gennemtisset tøj, et barn som forsøgte at stikke af og en testet mor (mig). Men da roen havde lagt sig, og jeg havde fået en lille eftermiddagspause, ja, så tog mandagen ved mig, og jeg fik skruet de sidste skruer i mit kontorarrangement (som rent faktisk er blevet til noget!?), rykket rundt på nogle møbler og ryddet i bund flere steder. Dét er jeg ikke sikker på ville være sket, hvis ikke det havde været for mandagsmotivationen mig 😉 OG i skrivende stund er min mand på vej efter voksenaftensmad. Jep. Mandag er slet ikke nogen dårlig dag – jeg sagde det jo  <3 

(Visited 8 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *