Majbaggrunde til computeren

Tilbage i november lavede jeg et lille indlæg om (computer)skrivebordsbaggrunde. Indlægget lavede jeg i øvrigt dagen før jeg gik i fødsel. Dengang gik tippet på, hvordan en fin baggrund kunne hjælpe til at holde ens virtuelle skrivebord rent. Og apropos gårsdagens indlæg, virkede det dengang motiverende. Jeg må ærligt indrømme, at mit skrivebord igen trænger til en overhaling. Hvem ved, måske en gulerod i form af en majbaggrund lige om hjørnet, vil motivere mig til igen at få ryddet op dér. I (tirs)dagens anledning vil jeg dog bare tippe om, at der findes mange fine maj(blomster)baggrunde til computere. Se bare her:

Find og download dem gratis her: 1, 2, 3, 4, 5

Helt ærligt synes en del af mig, at det er liiige i overkanten med alle de blomstermotiver. Omvendt? Så har jeg jo blot tænkt mig at installere ét af de ovenstående. Og.. når jeg bliver så glad af at kigge på alle de blomstrende træer overalt i mit kvarter, gad vide om så ikke en blomstret computerskærm også vil bringe lidt ekstra forårsstemning ind i mit hjem?

(Visited 27 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *