Lidt gode grunde til, at jeg glæder mig til jul…

Jeg skal på jagt efter adventslys i dag. I ved de lys man kan bruge til en adventskrans.

Lidt tidligt? Måske. Men jeg glæder mig sådan helt barnligt, varmt og inderligt til jul. Jeg fortæller mig selv, at det netop er okay at skride til handling på min forventningens glæde, fordi jeg nok har hovedet og hænderne rimelig optaget af noget andet end juleforberedelser snart. (Jeg taler om den bebs, jeg forventer at poppe indenfor de næste par uger eller lignende). Jeg har derfor her nedfældet nogle af ting, som jeg glæder mig til ved julen:

  • Maden. Den salte, den sure, den søde, den varme, den kolde. Den hjemmelavede eller den købte. Og marcipanen. Ej at forglemme marcipanen med nougat og chokoladeovertræk. Måske med noget farverigt krymmel ovenpå. Åh.
  • Pynten. Pynten, som bringer minder frem. Pynten, som jeg måtte købe på et overtræk. Og pynten, som jeg eller mine har lavet med vores hænder.
  • Musikken. Både den klassiske, den poppede og den akustiske. Mest den sidste. Men også at blive så vandt til musikken i baggrunden, at det næsten bliver et lydtapet for en hel måned. En hel og sidste måned i mit bedste år hidtil.
  • Babyen, som vil være i min favn. #needisaymore
  • Stearinlysene. Det dér gyldne skær, som de svøber alt i.
  • Duften. Duften af gran, af eucalyptus, af stearin og kamin. Af æbleskiver, af kanel, af klementiner, af gløgg og af frost.
  • Roen. Roen. Som vi ekstra meget har valgt til i år. Alting bliver forhåbentlig i roligt tempo. Det er ambitionen.

Det var blot nogle af de ting jeg glæder mig til. Der er flere. Helt sikkert masser af flere… ❤️ ❤️ ❤️

Kærligst S

(Visited 7 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *