Kan man flytte, når man hedder “Stay”?

Okay, okay, mit rigtige navn er jo ikke Stay, men det mit blognavn.
Og kan man så egentlig flytte, når man kalder sig “Stay”?

Jeg vil hverken gøre et stort nummer ud af det, ej heller gøre det dramatisk. Næh, jeg vil egentlig bare forklare lidt praktisk om bloggens ‘hjem’ her. Jeg har fra dag 1 været i tvivl om, hvor jeg skulle have min blog liggende. Faktisk fra dag -200, hvis ret skal være ret. (Og måske du allerede nu tænker, at det indlæg bliver B.O.R.R.I.N.G. Så fair nok! Scroll endelig bare ned til slutningen for at læse, hvor du fremover kan finde mig. Hvis du altså har lyst til den slags 🙂)

Til en start gik drømmen på at være helt independent, men jeg måtte hurtigt se min rækkevidde (både teknisk og netværksmæssigt i øjnene; den var begrænset!) Mine kriterier blev derefter enkle: Det skulle være overskueligt at oprette en blog, og der skulle være et fællesskab af bloggere – så man kunne finde hinanden og blive fundet. Og dén slags fællesskab fandt jeg her, hos Bloggers Delight. Og det er gået uden problemer. Faktisk bedre end forventet.
Der er dog én ting, som har generet mig hele vejen igennem, og det er reklamerne.
Jeg har ingen indtjening ved min blog, og alligevel er det en ‘del af pakken’, som det ser ud nu. Og det synes jeg går ud over både jer, som er så søde at klikke herind, men det er også forvirrende rent etisk og æstetisk for mig selv.

Så nu flytter jeg. Efter måneders tilløb. Til et sted med færre reklamer, men (forhåbentlig) samme tryghed i at ligge med andre – med hjælp, hvis det skulle brænde på rent teknisk. Jeg flytter pr. næste indlæg (i morgen forhåbentlig- afhængig af teknikken) til Nouw. Min blog kommer til at hedde det samme (staystrange.dk), men vil fremover altså være koblet op på en anden platform.

Hvis du vil være sikker på at se mine nyeste posts, så følg mig endelig på Bloglovin!

Det blev lidt teknisk og “behind the scenes”, men det følger også med, at jeg inddrager jer i tankerne bagom, synes jeg 🙂

Jeg håber, at vi ses! <3

(Visited 5 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Jeg er helt enig med dig i at reklamerne virkeligt ødelægger meget af æstetikken på ens blog! Og når man tilmed ikke selv får noget ud af dem eller kan bestemme over dem, er det endnu mere surt.
  Hvordan fungerer Nouw? Er det bedre? Og hvad med pris ift her på BD?
  Jeg var lige inde og kigge på deres side, men kender intet til dem.
  Din nye adresse er noteret 🙂

  • Tak for svar, Jeka.

   Nouw er gratis, og man kan eksportere sin blog dertil.
   Angående sammenligning, er stadig ved at teste det at..
   Men uanset hvad, tænker jeg, at det tager tid til lige at vænne sig til en ny opsætning 🙂

   Kærligst

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *