Julekalender på vej…

Glædelig mandag. Jeg har en lille hensigtserklæring på hjertet i dag. (Jep, det er ikke nok med, at jeg har lavet en lille juleerklæring om at lave min julepynt af genanvendte sager herhjemmefra.) I morgen er det nemlig december. Og dét forpligter. Eller. Jeg har valgt at forpligte mig. For jeg har simpelthen gået sådan og fået lyst til lave en julekalender til jer. Ikke sådan en stor eller vild én af slagsen. Men simpelthen blot en julekalender, hvor jeg viser 24 DIY-idéer frem på instagram. Én hver dag. Fra i morgen til det er jul. Måske jeg endda svinger mig op til at lave en lille ugen-der-gik-opsamling herinde også? Jeg ser tid og overskud an. For min ambition er også, at en (an)del af mine DIY’s er nye (jule)DIY’s. Så.
Tiden og overblikket vil vise, hvordan det hele flasker sig.

Mit håb for december er nemlig aller mest, at jeg formår at holde det nede i gear.
.. Undgå julestressen, prioriterer ting som gør mig glad, og at jeg nyder nyder nyder julen så godt, jeg kan. Det synes jeg er på sin plads. Særligt taget hele 2020 i betragtning..

 

 

Jeg havde i øvrigt den mest fabelagtige weekend.. (#spurgt) Vi var hos mine svigerforældre, jeg fik læst i min bog, set lidt serier, spist julekager (som nogle andre havde bagt, mens jeg gjorde det sidstnævnte), hentet et juletræ, spist lækker varm mad, drukket både kolde GT’s og varm kaffe. Og sovet til middag. Alt i alt en ret perfekt weekend. Og hvis opskriften på december kunne blive i nogenlunde samme trygge, varme, rolige tempo, lover jeg ikke at klage hele januar. Ja, tænk sig; et øjeblik glemte jeg nærmest om sygdom, om præsidentvalg, om fremtidsusikkerheder, og om mine egne voksende bekymringer for fremtiden. Og hvis ikke vi skulle stikke lidt af fra det hele – til et lidt mere glansfuldt DIY-univers fx – i december i år, hvornår så?

Jeg håber, at I vil med.

Kærligst Sarah

 

(Visited 15 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *