Inspiration til væglamper

Min fødselsdag nærmer sig. Det tror jeg vist nok, at jeg fik rimelig tydeligt slået fast i sidste weekend. Men det der ikke er helt fast er, hvad jeg ønsker mig. Okay, det er løgn. Jeg har en masse ønsker, men når nu jeg fylder rundt, gad jeg også godt at have et par lidt mere tidsløse ønsker på ønskelisten. Om ikke andet, så jeg selv kan spare sammen til dem, som en markør af mit runde.. eller skarpe hjørne. Sådan et par ønsker, som ligesom kan blive med mig, og holder år ud og år ind. Jeg kan stadig huske, da min mor fik overrakt en symaskine i sin 30-års fødselsdagsgave. Jep! Så ung er min mor (og jeg er fjollet stolt af det, kan det høres?) Jeg selv har en symaskine, men mine ønsketanker er alligevel lidt inspireret af min mor. I 40-års fødselsdagsgave fik hun nemlig en lampe. Og det dér med at ønske sig tidsløs design i en rund fødselsdagsgave, det kan altså noget, synes jeg. Jeg har før ledt efter en standerlampe, men faktum er, at jeg lige nu ikke synes, at det er helt børnesikkert nok, og derudover synes, at de tager lige vel meget gulvplads til vores lille lejlighed. Derimod tænker jeg på, om en væglampe kunne være en kandidat til et 30-års ønske!? Her er de lamper, jeg har kig på lige nu:

Photocredit: 1) Woud (Kuppi) 2) Nuura (Liila 1) 3) Astep (VV cinquanta) 4) Louis Poulsen (YUH) 5) Le Klint (SAX) 6) Northern (Birdy) 7) Normann Copenhagen (Grant 111)

Har I mon nogle andre gode bud?

Kærligst S

Du er i øvrigt altid velkommen til også at følge mig på Bloglovin’ eller Instagram , hvis du har lyst til den slags 🙂

(Visited 18 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *