Inspiration til tørrede blomsterkranse

Mit hjerte sidder lidt lavere i mit bryst end det plejer i dag.

Min datter er ved at blive kørt ind i børnehave, og er ikke altid glad om morgenen. Faktisk er hun somme tider ret ulykkelig. Og jeg det samme. Jeg bliver nødt til at messe for mig selv, at det hele nok skal gå, og remse listen af grunde til, at hun skal afsted op for mig selv. Og imens hun er afsted, er jeg skiftevis en smule lammet og samtidig helt og aldeles rastløs. Tung om hjertet og usammenhængende i mit hovede. Jeg forsøger at udnytte min rastløshed til at få lidt fra hånden; forsøger at finde inspiration til julemånederne, og de (varslede) mange DIY’s , som hører juletiden til.

Og hvorfor ikke give et indblik i min søgning? Jeg mener bare; de fleste af mine DIY’s udspringer af søgninger og billedinspiration, og måske de selv samme ting kan inspirere jer også? Ja, måske endda inspirere til noget helt andet, end dét jeg får ud af det? Lad mig tage jer med til noget lidt mere farvestrålende end mit humør; en blomsterkrans. Den trofaste læser vil vide, at jeg har begivet mig ud i ‘kranseriet’ af flere omgange; to efterårskranse, en simpel julekrans og en krans på bøjle er det i bloggens levetid blevet til.

I år tænker jeg dog at forsøge mig med en version, som er gennemsyret af “tørredeblomster”-looket. Simpelthen fordi jeg tror på tendensen; Det giver så god mening i højere grad at dyrke de tørrede blomster, som dermed holder længere og skåner miljøet, og derudover fordi at jeg stadig er ret så vild med min tørrede evighedsbuket, og det faktum at jeg selv vælger, hvornår blomsternes ‘udløbsdato’ er.

Her er de fineste billeder jeg har kunne finde af sådanne tørrede blomsterkranse:

Photo credit: 1) mellemhaver 2) @studiochoo 3) @flowersociety 4) moseplassen 5) local milk blog 6) Botanical Tales

Kan det mon ses, at jeg har noget for de lidt asymetriske kranse? Haha.

.. måske jeg endda skulle ud og finde et par blomster til min egen krans, på sådan en lidt tung dag?

Hvad mon jeres torsdag byder på? 💭

//S

Husk at du altid er velkommen til også at følge mig på Bloglovin’ og Instagram , hvis du har lyst til den slags.

(Visited 14 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *