Inspiration til småopbevaring

Det er ingen hemmelighed, at tiden til at (om)organisere, rydde op og ordne-ordne herhjemme er knap. Med en baby som nægter at sove mere end 30min. i streg, men er ked af selv samme faktum, ja, da får jeg for alvor udviklet mine effektivitetskompetencer. Haha. Jeg sagde endda til min mand i dag, at der da er en her masse lærdom fra dét her to-børns-show, som jeg kan skrive på mit CV. Blandt andet multitasking, at prioritere (konstant) i opgaver og behov. Haha.

Der er dog én ting, som klart har lettet mine oprydningsskuldre, efter hele den store oprydning herhjemme: Det er MEGET lettere, at holde orden, når ting har et ‘hjem’. Når tingene har et helt klart og fast sted, som er deres, ja, så er det ikke en lige så stor mundfuld at få ryddet op. De sidste ting mangler dog stadig en sådan afgrænset plads. Og derfor har jeg været på udkig efter opbevaringsmuligheder til disse ting. Jeg har flere muligheder i kikkerten, og dem jeg har et ekstra godt øje til, har jeg samlet i en collage nedenfor. Måske I er nogle der også leder efter små ‘hjem’ til småting?

  1. Disse japanske spande med låg (som de rent faktisk hedder) er måske ikke de aller smarteste lige umiddelbart. MEN. Jeg synes faktisk, at de er intet mindre end geniale. Ikke alene kan de både bruges til at opbevare legetøj eller madvarer – eller en dag bruges til havearbejde, men de kan også bruges som taburetter eller klatrelegetøj. Man kan nemlig både stå og sidde på dem. Multifunktionelt, enkelt og lige noget for mig 🙂 Og så fås de endda i en ret fin grøn også. What’s not to like?
  2. Ingen opbevaring uden pladsunyttelse i højden. I virkeligheden har vi allerede to hængende trådkurve herhjemme – én i køkkenet og én DIY-version på badeværelset. Men da jeg så, at H&M Home kombinerede trådkurven med fletkurve tænkte jeg, at det måske var en mulighed for at få ekstra opbevaringsplads i vores lille bitte køkken? Fin synes jeg i al fald at den er!
  3. Jeg leder (i ægte Marie Kondo-stil) efter nogle rumopdelere til tøjskuffer. Disse er virkelig fine æsker fra HAY, hvor både låg og bund kan jo bruges som netop rumopdeler – så faktisk får man 2 i 1, og dét er da smart – set ud fra et økonomisk synspunkt. Desuden synes jeg virkelig godt om den stribede model, som jeg ikke har set før for nylig.
  4. Senest er et behov for en form for kurv til baby-legetøj opstået. Gerne én som pynter, når den ikke er i brug, men som også kan aflukkes. Og pludselig faldt mine tanker på den afrikanske butik ‘African touch’ lige ved Nørreport st., hvor de har Senegalkurve (som jeg nu ved, at det kaldes). Dér tror jeg, at jeg må ind forbi en dag snart. Billedet her er dog fra Ellos Home.
  5. Sidst men ikke mindst, må vi omkring HAY igen. For ingen opbevaringscollage uden Colour Crate-kasserne fra HAY. De er over det hele på mit instagramfeed for tiden, og ærlig talt ved jeg ikke helt, hvad jeg synes om dem i forhold til mit hjem. Men det smarte er klart, at de kan foldes sammen, og at man jo kan vælge lige de farver, som man synes er pæææne. Ved nærmere eftertanke tror jeg, at de ville gøre sig helt perfekt i sommerhusøjemed. På den måde kan de foldes sammen, når de ikke er i brug, og foldes ud, når man har behov for større opbevaring. Ja, se bare dér. De vokser på mig..

Hvad er jeres favorit småopbevaring?

Kærligst S

Ps. Ingen af link’ene ovenfor er affiliate. Bare for at have dét på det rene 🙂

Husk, at du er velkommen til at følge mig på Instagram eller Bloglovin’, hvis du har lyst til den slags.

(Visited 31 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *