Inspiration til minimalistiske fotos (gratis download)

Var der nogen af jer der læste med dengang, jeg skrev dette indlæg?
Apropos gårsdagens indlæg så føles det som en evighed siden, at jeg skrev det. Og samtidig som var det i går.
Indlægget handlede om siden ‘unsplash’, som dengang var en nyopdagelse for mig. I sidste uge genopdagede jeg dog hjemmesiden; jeg ledte efter nye billeder. Måske til en baggrund på min computer? Jeg kan mærke, at jeg (i al fald her i juni måned) trænger til én som ikke er månedsbegrænset. Eller som billeder til væggen?

Uanset hvad er her, hvad jeg faldt over:

1) Et simpelt cykelmotiv af Michal Wichrzyński 2) et tag, som minder mig om Nørreport st. Det fine sky-lignende tag er fotograferet af Bárbara Sampaio 3) en (oliven?)gren fanget i det fineste lys af Jeremy Perkins. 4) En ananas foran en væg, som er noget pænere end vores vandskadede væg herhjemme 5) Er det mon fliser, som forsvinder op i himlen? Det ved kun Ev Style . Billedet her havde jeg i øvrigt også som en del af mit indlæg for 1,5 år siden. Jeg må virkelig kunne lide det simple look!? 6) En fin (fersken)farvet bygningen fanget af Max Ostrozhinskiy. Vendt på hovedet.

…Fordi fotografer må alt, hvad de har lyst til.
På en måde gad jeg godt at være en fotograf. ​

Husk at du er velkommen til at følge mig på Instagram eller Bloglovin’, hvis du har lyst til den slags.

(Visited 11 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *