Inspiration til adventskrans

Ups. SÅ gik det lige op for mig, at det snart – meget snart – er første søndag i advent. Og så er det jo på tide at få ordentlig gang i juleriet herinde! Altså. Jeg tror måske, at det har snydt mig, at jeg har tænkt, at den slags da først hørte til på den anden side af min anden fødsel. Men fødslen (og baby naturligvis) lader vente på sig. Det gør advent ikke lige sådan. Så lad os da komme i gang!? Jeg selv leder efter noget simpelt, let og enkelt at stykke sammen til advent. Både fordi det falder godt i tråd med denne års ‘projekt’ herhjemme: færre ting – mindre øjenrod, men jeg må indrømme, at det også passer mit ambitionsniveau og mit fokus relativt godt liiige at skrue lidt ned for ambitionsniveauet i forhold til en adventskrans i år. Sidste år lavede jeg denne adventskrans. Og hvad så i år? jeg er endnu ikke helt sikker. Helt sikker er jeg dog på, at jeg snart gerne vil beslutte mig 🙂 Og at det skal være relativt let at gå til, og også have et ‘let’ minimalistisk udtryk. Så lad os se på lidt inspiration her:

Photo credit:

  1. Et simpelt fad, med fire lys og lidt eucalyptus og kogler. Dét er da både julet og enkelt at have med at gøre?
  2. De her hængende kranse med ét lys i hver– altså, hvor jeg synes det er fint. At prøve det af i virkeligheden ville nok lige kræve, at jeg firdobbelt-tjekkede brandfaren ved det. (Jeg er jo en hormonel og overbeskyttende mor, når lysende skal tændes…)) Men EJ hvor jeg synes, det er fint sådan at vende den klassiske adventskrans vertikalt og ikke nøjes med én krans, men lave fire med ét lys i hver.. Jeg bliver helt fristet til alligevel at bruge et par timer på et sådant projekt..!
  3. Igen ses her et fad med fire lys på stribe, men idéen med at visualisere de fire adventssøndage ved hjælp af messingringe, giver lige arrangementet et andet twist end vi så på første billede. Der er noget fint, enkelt og grafisk over det.. Måske jeg kommer til at variere over dét tema. Det går jeg lige nu og tænker lidt over..
  4. En anden variant, som jeg er helt vild med er denne gren med fine juletrælysholdere (fra Ferm Living) på . Det er lige til, og alligevel så stemningsfuldt. Lige som ved billede nummer to, er jeg fan af, ikke at behøve at bruge bordplads på en ‘adventskrans’.
  5. Jeg elsker (altid) less is more-princippet. (Og som jeg netop sidder og sætter links ind ser jeg nu, at der faktisk er fem lys. Haha. Lad os lige se bort fra dét, og lade som om der faktisk er fire: ) Fire små flasker, med gran i hver anden, og så ét lys i hver. Behøver det være mere kompliceret? Det tror jeg faktisk ikke.

Og fortæl mig så lige – helt ærligt: Hvor langt er I i juleforberedelserne?

Kærligst S

(Visited 11 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *