Inspiration: et minimalistisk kontor

Hjemme igen har vi fået både ryddet op og gjort rent. Og som forudset, har jeg lyst til at rydde ud og rykke rundt (igen). Solens stråler i dag, har altså ikke gjort dén trang mindre. Nye (hjemvendte) øjne, nyt (sol)lys og fornyelse af hjemmet rimer for mig. Og et kontorhjørne gjorde på ferien gjorde virkelig noget helt magisk for min koncentration og produktivitet. Et sted, hvor jeg ikke skulle pakke væk fordi et barn vågnede eller fordi det var spisetid. Og ikke mindst et sted, hvor børnefingre ikke kunne nå de sager jeg nørklede med..

Derfor har jeg brugt lidt sene aftentimer på at søge inspirationer. Som med så meget andet herhjemme, handler det for mig om at holde det simpelt og enkelt. Både fordi det er dét udtryk jeg er forfalden til, men også fordi pladsen er så trang. Så hvis vi skal have et kontorhjørne, kunne det eksempelvis se således ud:

Photo credit: 1) coco lapine design 2) October et mai 3) A&C homestore 4) kreavilla 5) the poster club 6) seventhandoak

 

Måske nogle af jer går med samme overvejelser om, at indrette et hylde-/kontorhjørne?
Her er i al fald de billeder, som jeg har fundet inspirerende.

Rigtig glædelig solskinstorsdag til jer 🌾

(Visited 50 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *