Fredagsstemningen..

Det er fredag, og jeg kan næsten ikke sidde stille. Fredag føles ofte som sådan en ‘nu skal jeg godt nok liiiige nå i mål med alt, hvad jeg havde tænkt mig i løbet af ugen’-dag. I weekenden er der nemlig to små børn, som jeg gerne vil give al opmærksomhed. Og i den resterende tid prøver jeg at prioritere ren afslapning. Men det betyder altså også, at jeg tit løber lidt stærkere om fredagen..

Som jeg nævnte i går, har jeg ret meget mod på ting og sager for tiden. Jeg drømmer en del. Og gør alt hvad jeg kan for at se, om jeg kan nå at udleve noget af det. Én af de ting jeg drømmer om er, at være mere her og på instagram. Ikke sådan altopslugende meget, men simpelthen at få delt det, som jeg hele tiden går og tænker “ej, det gør jeg lige om lidt” om. Det giver mig mere energi at dele, end jeg havde turde drømme om. Jeg synes helt enkelt at det er sjovt.

Samtidig bliver jeg også virkelig tit inspireret af andre menneskers delinger. Særligt på instagram suger jeg til mig og gemmer i arkiver. Når jeg på den måde gemmer dét, jeg synes er aller mest inspirerende, får jeg over tid samlet et en hel ‘væg’ af billeder, som jeg på den ene eller anden måde bliver inspireret af. Derfor vil jeg i dag dele lidt af den inspiration med jer.. Et slags weekend-mood board at skyde en forhåbentlig god weekend i gang på:

Photo credit: 1) @giovelab 2) @fermliving 3) @christine_egholm 4) @pernillebaastrup 5) @myfavoritethings.knitwear 6) @passion_shake

Hvis du følger med på instagram, har du måske set, at jeg for nylig udvidede min keramiksamling en smule. Til min fødselsdag står klart en blå kom ala den på billede 1 på. EJ, hvor jeg synes, at den er fin.

Strandstemningen fra billede 2 og 3 gad og også godt implementere herhjemme. Helt håndgribeligt tror jeg ikke, at der er nogen vej uden om, at jeg må tage nogle siv med mig hjem, næste gang vi kommer til sommerhusland. Måske som ekstra supplement til min hjemmelavede evighedsbuket.

Jeg har efterhånden talt om mit gode øje til den grønne farve i årevis. Men dén slags gørn, som ses på triptrap-stolen ovenfor, den har jeg simpelthen ikke kunne glemme.. Den er så fin i nuancen, synes jeg!

I weekenden går vi ind i den første af efterårsmånederne, og hvis der er noget, jeg håber at efteråret bringer, så er det strikkestunder. Den fine trøje på billede 5 af Louise fra @myfavoritethings.knitwear er et virkelig fint bud på en efterårstrøje. Det fine bladmønster og det løse fit.. Altså.

Kommer man udenom en weekend uden at tale om planter? Ikke i min verden. Søndag plejer at være min ‘vanderundte’ herhjemme, men det dér med at gro ting selv, lave stiklinger eller få en kerne (fra en citron eksempelvis) til at gro, det er nyere for mig. Og det vokser på mig. Helt vildt. I mere end én forstand.

Hvad mon jeres håb for weekenden er?

(Visited 5 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *