For resten.. #3

For resten…

 • …har jeg med disse indlæg fået øjnene op for føljeton-fidusen. Deraf det tilføjede #3.Sover alle tre mand til herhjemme. Nu. Og med ‘mand’ mener jeg min mand, min søn.. og min datter. Det er genialt!.. Bortset fra, at jeg nok ikke er helt så genial, at jeg ikke selv sover i samme åndedrag?
 • …er jeg i øvrigt slet ikke hjemme lige nu. Vi er stukket af til Madeira. En portugisisk ø, that is. Og jeg har indtil videre holdt det ‘hemmeligt’ på alle sociale medier. Og selvom jeg ved, at ingen har studset over min stilhed, så har mit hemmelighedskræmmeri på den ene side fået mig til at føle mig som en under cover-agent, og på den anden side som en utro miljøaktivist, som ikke tør komme til bekendelse.
 • …havde jeg faktisk ægte dårlig samvittighed da vi sad i flyet. Over mit miljømæssige efterslæb, altså.
 • …er vores lejlighed fuld af håndværkere mens vi er væk, og jeg håber, håber, håber at vi vender tilbage til et mere helt hjem end dét vi efterlod.
 • …har jeg to meget meget køresyge/togsyge/sejlsyge mennesker i min lille kernefamilie, så hvis vi vil rejse lidt længere distancer fremover, må jeg komme overnes en smule flyvning og indhente ‘miljøpointene’ andre steder.
 • …stopper jeg med at undskylde overfor internettet nu. For helt egoistisk set..
 • …er denne ferie den bedste idé, vores lille familie har fået i dens eksistenstid.
 • …er jeg utrolig stolt af, at jeg faktisk har formået at skrue ned for ambitionsniveauet på ferien. Ikke engang en kaffebar har jeg googlet hjemmefra. Hver dags ambition er; et dyp i poolen. Vi behøver faktisk ikke mere. Det skulle da lige være den dér kop kaffe..
 • …har sydens sol fået mig til at få øjnene op for mangojuice. D.e.l.i.c.i.o.u.s. Siger jeg bare.
 • …er det sværere at stave ting med et punktum imellem, end man skulle tro. Men når jeg gør det, hører jeg det udtalt langsomt og med amerikansk accent. Bliver det også læst sådan, mon?
 • …kan jeg faktisk ikke udstå brugen af ordet ‘man’, når ‘man’ mener jeg. Særligt sportsudøvere er slemme til det; Sportsjournalisten: “Hvordan synes du, at kampen gik?”.. Sportsudøveren: “Jamen, det er da klart, at man er glad, når man sådan kommer foran fra start..” ARH! Er der andre der deler den frustration med mig?
 • …er frustrationen over ‘man’ rent faktisk overgået af frustrationen over sportsjournalisters gentagende helt identiske spørgsmål. Og det siger ikke så lidt! #jomanergladnårmanvinder
 • …ser jeg faktisk ikke rigtig sport. Men jeg har en mand der gør sig meget i det. Og jeg bruger en del tid på at se min mand se sport..
 • …har jeg ikke rigtig forstået begrebet ’stolthed’. Lige indtil jeg fik børn, altså.
 • …giver rejser mig altid et forfriskende perspektiv på, hvor meget godt jeg faktisk kan nå i løbet af en dag, hvis jeg ikke løber rundt efter praktiske gøremål (som at hente/bringe, vasketøj, rengøring og madlavning).

 • … er dette det eneste billede jeg har af mig selv. Alene. Fra ferien. Taget i dette nu.
(Visited 7 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *