For resten.. #21

.. har tirsdagstippet holdt ‘ferie’ på det seneste..

.. har jeg (nærmest!) det samme..

..  har jeg vel nærmest følt, at det har været var mere ferie, end jeg gjorde i selve ferien, de seneste par uger..

.. er jeg ikke oplagt til at uddele tips, DIY’s, eller noget som helst andet.. end at blive afkølet.

.. giver jeg varmen skylden for de to ovenstående punkter..

.. nægter jeg at klage over varmen!!

.. er tanken om, om børnene måske skal passes af andre end mig (nogle dage om ugen) blevet noget, jeg ikke længere er helt afvisende overfor..

.. forbinder jeg dog stadig min voksende lyst til fordybelse med dårlig samvittighed overfor børnene.

.. har jeg samtidig også dårlig samvittighed over, at jeg ikke sætter mine drømme for mig og dermed min familie højere end ovenstående dårlige samvittighed..

.. har jeg en fornemmelse af, at dårlig samvittighed er en livslang last som mor?

.. har de seneste halve år været ubegribeligt rart for vores lille bitte familie. Børnene er vokset så meget. Og jeg det samme. Og dermed også følelsen af, at jeg faktisk godt kan finde ud af, at være en mor med to børn. Hjemme.

.. havde jeg ALDRIG troet, at jeg ville kunne have to børn hjemme for bare et år siden..

.. var jeg på min sommers første loppemarked i weekenden. Bare et lille ét ved Trines Blend og Mille Fryd Knitwear. Men uh, hvor det mindede mig om, hvor meget jeg har savnet sommerens større loppemarkeder.

.. har de store i vores sommerhusområde været aflyst pga. corona. (Det siger måske sig selv?)

.. bliver jeg lige nødt til at google, om de åbner op her i sensommeren..

.. er børnene blevet bedre og bedre til at gå på café. Jo, jeg sveder stadig meget over at holde nogenlunde ro på tropperne. Men hvem gør ikke dét de her dage?

.. kan de efterhånden sidde et par minutter koncentreret og tegne. Begge to. Nogle gange på samme tid. #saywhat!

.. havde jeg glemt, hvor sød den periode er, hvor børn begynder at efterligne alle ord og lyde de hører. Aldrig i mit liv har lyden af “Cirkeline” (eller “dligliligli”) fået mit hjerte til at hoppe så højt af fryd.

.. er jeg i dag begyndt at skrive ønskeseddel. Jeg har fødselsdag i oktober. Jeg aner ikke, hvornår jeg holder en fest. Eller om jeg gør. (Who am I kidding. Selvfølgelig gør jeg dét. I al fald en lille én!) Men jeg vil så gerne lave en god, gennemtænkt og dybtfølt ønskeseddel. Sådan har jeg det altid, faktisk. Men I år er lidt ekstra særlig. Jeg har nemlig en idé om, at ét eller to ønsker allerede er på et par pinde..

.. er efteråret min absolutte favoritårstid, men med denne sensommer som indledning til efterårsballet, er mit årstidshumør ikke til at skyde igennem.

.. fik jeg i går de fineste lyskæder hjem. Siden.. altid(!?) har jeg ledt efter de “perfekte” lyskæder. Tilpas enkle, tilpas tynde, tilpas mange lys, tilpas varm i gløden. Well. Jeg tror lige, at de er landet i mit hjem!! Og de er endda stadig på tilbud her.

.. kan julen hermed bare komme an. Efter en god portion sensommer og en god og stor portion efterår, vel at mærke!

.. blev denne for resten ret lang. Undskyld. For resten!

(Visited 64 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *