For resten.. #12

.. så jeg den anden dag en film, som sluttede meget åbent, og da rulleteksterne kom over skærmen, udbrød jeg “neeeej” højt ud i stuen.

.. gik det dér op for mig, at hvor dårlig jeg er til åbne slutninger. I bøger går det an, men i film.. Fortæl mig nu bare, at de får det godt alle sammen, ikke?

.. apropos indlevelse, er jeg fuld af håb for min skrabejulekalender. Igen i går. Jeg er SIKKER på at jeg vinder, så snart, jeg kommer over 3 juletræer.

.. ville jeg nemt kunne ende i penge problemer, hvis jeg forvildede mig ind på et kasino alene. #optimistalltheway

.. kom jeg til at tænke på “head over heals”-udtrykket for nylig.. Hvis det skal bruges som en reference til, at noget er ‘vendt på hovedet’ (fordi man fx er blevet “head over heals in looove”), skulle det vel lyde omvendt; “heals over head”. Ik?

.. talte jeg i sidste “for resten”-indlæg om rod i køkkenet. Jeg er selv den værste til at rode, når jeg laver mad. Jeg undskylder mit rod under madlavningen med, at jeg ‘jo er midt i en kreativ proces’.

.. er jeg ikke rigtig i julestemning. Jeg bebrejder min månedlange lungebetændelse.

.. fik jeg i dag udskrevet penicillin, og blev nærmest høj af at høre mit høje infektionstal. Mest af alt fordi jeg så kunne få noget hjælp til at komme ud af min insisterende hoste og gennemtrængende ømhed.

.. indså jeg lidt for sent i dag, at et infektionstal måske ikke er det mest spændende for andre end mig. Jeg indså det da jeg slyngede det ud til min lokale barista. Jeg skulle ikke en gang have en kaffe.

.. glæder jeg mig virkelig meget til at have lyst til kaffe igen.

.. er klokken 21.24, og jeg vil gå i seng.

(Visited 14 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *