Faldet i forældrefælden..

Jeg er faldet i forældrefælden. Eller én af de ‘fælder’ jeg svor, at jeg ikke ville falde i. Indtil jeg gjorde det. Nu. (Og lidt til fastelavn til fastelavn, men who’s counting…)

Fælden, hvor jeg sidder oppe til sent for at google (eller ret beset pinterest’e) frugtdyr, vafler eller andre kreative udskejelser til min datters fødselsdagsfejring i vuggestuen. En fælde, hvor jeg sammenligner mig med andre forældre, og hvor jeg tænker, at jeg da virkelig skal brillere, fordi…?

Mest af alt er det nok fordi jeg gerne vil gøre min datter glad, og glæder mig til (forhåbentlig) at se den selvlysende begejstring i hendes øjne, når jeg står dér med min kreationer.. Mest af alt ved jeg dog også, at det ikke er så vigtigt for hende, hvordan det ser ud. En simpel pærer giver hende julelys i øjnene.

Alligevel søger jeg videre, skriver en lille liste. Søger videre..

Jeg er faldet i. Med begge ben. Og jeg kæmper ærlig talt ikke særlig meget imod. Måske fordi jeg skiftevis bliver blæst bagover af, hvad andre forældre dog har kunne præstere og synes at det er lidt/ret sjovt og inspirerende..

… Så hvad skal jeg vælge? 😉

Photocredit

… En ‘simpel’ grøntsagssnack formet som en blomst (1), et pindsvin af netop en pærer og vindruer (2), et tilsyneladende ret kompliceret grøntsagstog (3), en på alle måder ambitiøs frugtkage (4), en vaffel med blåbær, så det ligner en isvaffel (5), frugtblomster på spyd (6), isvafler med frugtfyld (7) eller pingviner lavet af frosne bananer og chokolade (8)?

Husk, at du er velkommen til at følge mig på Instagram eller Bloglovin’, hvis du har lyst.

(Visited 16 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *